Op tijd en een correcte bejegening

Op tijd en een correcte bejegening

Nette levering en op tijd.

Net personeel en snelle levering.

Zeer Slecht!

Verkeerde kleur plinten geleverd, ook super slecht afgelakt. Vervolgens contact gehad per e-mail, geven ze aan het op te lossen. Om vervolgens niet meer te reageren op de e-mails. Terwijl er online staat dat ze binnen 1 dag reageren! Zitten nu met de verkeerde kleur plinten waar wij niks meer mee kunnen. Dus weggegooid geld. Dus geen aanrader om hier plinten te bestellen! Ik zou kiezen voor een bedrijf waar ze wel een goede klantenservice hebben. Of gewoon in de winkel kopen.

Ik ben een terugkomende klant

De kwaliteit is veel beter geworden t.o.v. een jaar eerder. De plinten van een jaar geleden waren niet twee keer geverfd, ik heb wat restant van een jaar geleden en nu weer besteld. Er is een duidelijke verschil te zien.

Wij hadden gelakte grenen plinten die binnen 4 dagen waren geleverd. Wat beter zou kunnen is actuele voorraden online weer te geven zodat je vantevoren weet welk product korte of lange levertijd heeft.

Snel en juist geleverd en perfecte kit erbij

Super kwaliteit

Snel, netjes en super vriendelijk bezorgd

Snel, netjes en super vriendelijk bezorgd

Duidelijke website en perfecte service!

Goed geholpen, duidelijke communicatie, vriendelijke bezorger!!

goede prijs kwaliteitsverhouding, snelle levering

Gelakte plinten besteld. De bezorger belde de avond van te voren. Aangeven dat de buurman de plinten zou aannemen. De volgende dag werd een half uur van te voren gebeld of ze nog steeds bij de buurman bezorgd diende te worden. Plinten zijn goed verpakt en de gratis tubes kit zijn altijd handig! Zeer tevreden met de prijs en kwaliteit van de plinten.

stipte levering

vlotte levering

Kan niet anders zeggen dat alles perfect is

bestelsite werkt makkelijk en is overzichtelijk, product ziet er goed uit, info over levering meer dan voldoende, chauffeur hield goed contact met mij over de tijd van levering en heeft geholpen om de spullen binnen te leggen.

Topservice

Gemakkelijk te bestellen en nog sneller geleverd, topservice.

Prima producten, snel geleverd

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Netjes op de hoogte gehouden van wanneer de bestelling werd bezorgd.

Goede service, snelle levering. Goedkoop en goed!

UItstekende prijs/kwaliteits verhouding

Waar voor mijn geld/vlotte bezorging...

Prijs kwaliteit, levering van materialen alles prima

Duidelijke website gemakkelijk bestellen zeer degelijk materiaal en prima levering

Vlotte afwikkeling Keurige bezorging. Jammer dat er 4 plinten een andere kleur zijn. Maar wat ik een klein beetje betreur dat er geen reactie is op mijn mail hierover. Maar dan wel deze mail sturen en dan vragen om een beoordeling. Dan moet ik toch een min punt melden en dat is jammer, als mijn mail was beantwoord was het toch beter geweest.

Helemaal top

Goed toegankelijke website, eenvoudig bestellen, goede communicatie en precies leveren zoals afgesproken.

Mooi plinten en snel geleverd

Perfect naar verwachting

Plinten besteld en op tijd geleverd, gewoon goed!

Gewoon goed.

Snelle levering zoals afgesproken en de prijs is goed. Ik zou zeker opnieuw bestellen.

Duidelijke site,

Duidelijke site met product beschrijving, snelle levering.

Gewoon goed

Geen op of aanmerkingen, klasse

Gewoon oke

Prima en nette levering. Netjes verpakt. Aleen helaas kon ik niet thuis zijn bij het leveren. Waarvoor ik een dag van te voren heb doorgeven dat een ander nummer gebeld moest worden. Dit zou geregeld worden. Helaas werd ik alsnog gebeld en dan ook nog eens dat ze er binnen een a twee minuten waren. Terwijl ze een half uur van te voren zouden zijn. Wij hebben dit als vervelend ervaren.

Goed snelle bezorgen

Fijn gegronde plinten die snel bezorgd werden door een vriendelijke bezorger

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR