Vlotte en perfecte levering!

prijs kwaliteitverhouding is super!!

Voorgelakte plinten besteld

De gelakte plinten die we uit voorraad besteld hadden, werden netjes al na een paar dagen goed verpakt geleverd. Daarbij hadden we ook een hele aardige chauffeur die eens zonder gezeur alles netjes in onze schuur heeft gezet. Super service! En zeker aan te bevelen.

Makkelijk te bestellen zeer goed product voor een redelijke prijs, ook de bezorging was netjes geregelt door een vriendelijke man .

Nette plinten

Prima plinten, netjes en snel geleverd.

Nette plinten, snel geleverd!

Mooie klassieke plint en binnen enkele dagen geleverd. Mét gratis lijm! Top!

Prima zaak

Goed geholpen, snel verstuurd

Netjes gebeld hoe laat ze zouden komen.

Goederen optijdt

Aardige bezorger! Bracht de plinten tot in de gang 1 hoog!

Helemaal top van a tot z

Snel en top bezorging een aanrader

Levering en prijs zijn uitstekend

Goede kwaliteit. Mooi afgewerkt. Erg tevreden

Goede kwaliteit. Mooi afgewerkt. Erg tevreden over

Levering top, wel weinig kit

De plinten zijn snel geleverd en van goede kwaliteit. Ook de communicatie rond de levering was erg goed. Helaas zat er wel veel te weinig montagekit bij en moesten we zelf nog extra kit bijkopen. Jammer. Verder tevreden over het eindresultaat, mooie strakke plinten voor een prima prijs.

Goede prijs en snelle levering

Snel geregeld

Super snel!

Verliep erg vlot. De bestelling is al binnen 3 werkdagen geleverd. Ik werd ook netjes gebeld van te voren door de chauffeur. Aanrader!

Super bedrijf

Snelle en nette levering Bedankt

Snel Correct goede prijzen nette bezorging

Perfecte plinten, afspraak is afspraak

Mooie plinten en op de afgesproken tijd, snel geleverd.

Op tijd geleverd en mooi product

Op tijd geleverd en mooi product

slechte start naderhand verbetering

Ik plaatste een bestelling. Kreeg toen een leverdatum door, die niet schikte vanwege de wegwerkzaamheden voor mijn deur. Levermoment werd toen lastig door beperkte aanwezigheid en dus levering elders voorgesteld. Eerst geen reacties op mijn mails ivm waarschuwing en voorstel van levering elders. Daarna telefonisch contact en werd het netjes opgepakt door Plintenstunter en flexibele houding over leverdatum. Levering deze ochtend. Eind goed al goed. Dankjewel Plintenstunter.

Klasse

Makkelijk bestellen en snelle levering

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering

Geweldig !!

Mijn bestelling snel geleverd en goede kwaliteit plinten !

Ik vroeg een adreswijziging voor aflevering en is direct toegestaan door een zeer vriendelijke man die ze nadien heeft bezorgd. Die had ons de avond voordien opgebeld; gewoon Top!

Top bedrijf

Snelle en goede levering, goede prijs kwaliteitverhouding

Uitstekende ervaring met de firma Plintenstunter

Gemakkelijke site om te bestellen. Snelle reactie erop en verdere communicatie online. Vlotte afhandeling en met bezorging is het goed geregeld. Dan de plinten zelf helemaal oké wat ons betreft. We zijn er erg blij mee. Groeten, Ad en Lydia van Beek

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR