Materiaal ok, klantenservice minder.
Zondag 3/3 plinten (190 meter 70x12 mdf + 110 meter mdf deurlijsten) geselecteerd op de website, optie gelakt ral 9010 geselecteerd. Net gezien dat ik de verkeerde maat had besteld dus dit snel nog aangepast en bestelling geplaatst. Hierna opgemerkt dat door het aanpassen van de maat de optie "gelakt" tevens was gewijzigd naar "gegrond". Uiteraard is dit mijn fout en had ik de bestelling beter moeten controleren. Op maandag om 9u40 een mail gestuurd met de vraag of ik deze bestelling kon wijzigen naar "afgelakt" en hiervoor de meerprijs betalen. Tegen 17u00 kreeg ik mail terug dat het helaas niet mogelijk is om de order te wijzigen. Verder geen opties of mogelijkheden geboden tot annuleren van de order zodat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen.
Het materiaal zelf is 7/3 geleverd, wat snel is. De geleverde plinten zijn gegrond. vereisen aan de randen nog wat schuurwerk alvorens af te lakken.
Niet alle plinten blijken onderaan recht te zijn. Ik heb er die bol zijn, en die hol zijn. Ik heb hier een lange waterpas tegen gehouden om te controleren.
Verder niets noemenswaardigs. Het zijn uiteraard maar mdf plinten.