Snel

Snelle reactie via de mail en snel geleverd!

goede producten en goede service

Prima op tijd geleverd en netjes bezorgd. goede kwaliteit

Voldoende keus, snel en betaalbaar

Eenvoudige site met ruim voldoende keus. Ruimte voor eigen inzicht. Snelle levering met vooraf afstemming. Prima prijzen.

Uiterst tevreden met mijn bestelling, en levering hiervan

Mijn bestelling werd, zoals afgesproken op de afgesproken dag(deel) bezorgd en naar tevredenheid heb ik deze dan ook ontvangen.

Van bestelling tot levering prima

Prima kwaliteit eiken plinten tegen een goede prijs.

Correcte firma

Alles heel goed , Prima service , Grote Dank

levertermijn wordt niet nagekomen

Plinten gingen geleverd worden op donderdag 15/2/24 tussen 10u en 14u, maar geen levering gezien. Diezelfde dag nog gebeld, maar er was blijkbaar een technisch probleem met de vrachtwagen. Er ging contact genomen worden met de chauffeur om ons te verwittigen wanneer we dan wel de levering mochten verwachten. Niets meer gehoord sindsdien. Zaterdag een mail gestuurd en vandaag dan nog maar eens gebeld, kwartier in de wachtrij gehangen, en uiteindelijk de boodschap ontvangen dat we voor morgen nog niet op de planning staan. Voorlopig beloofd voor woensdagmorgen?! Hopelijk dan wel.

Netjes, snel en behulpzaam

Netjes, snel en behulpzaam

Top plinten!

Kwalitatief goed plinten, mooie prijs en erg vriendelijk bezorgt!

Levering in de tijd wat er op de website stond, Vooraf netjes opgebeld door de chauffeur wanneer hij er zou zijn, En mooie plinten, dus het werk kan weer doorgaan. We hebben al eerder plinten bij de Plintenstunter besteld en toen ook erg tevreden over de levering.

Vriendelijk, zeer snel delivered!

Zeer tevreden!

Super snelle service

Snel, vriendelijk en bereikbaar

Keurig conform Planning

Zeer snelle levering

Ze bellen je op juist voor de levering. Misschien kan de verpakking iets beter ter bescherming tegen vuil.

Gewoon vermijden

Een bestelling van standaard plinten geplaatst op 1/02 (niet gelakt), levering werd bevestigd voor 7/02 (dus al langer dan de belofte van 2-3 werkdagen). De dag van levering blijken de plinten plots niet op voorraad, maar ze zouden begin de week erop aankomen. Ondertussen zijn we 15/02 en geen teken van levering. De telefoon wordt ook gewoonweg niet opgenomen. Plintenfraude was een betere naam geweest.

Prima ervaring

Prima website. Duidelijk. Mooi op tijd afgeleverd zoals was aangegeven. Kortom een bedrijf die doet wat ze zeggen.

2 plinten waren bij aankomst beschadigd

Op 2 plinten na wqas alles goed. Helaas zit de beschadiging precies op een zichtbare plaats

Top online bedrijf !

Heel mooie plinten, voorgegrond en mooi glad afgewerkt. Concurreert goed tegen bouwmarkten aan wie we het driedubbele moeten betalen. Positief is dat het opsturen heel betaalbaar is met een minimale bestedingsbedrag en krijg je ook gratis 3 plintenkit erbij! Volgende keer bestel ik weer bij Plintenstunter !!

Mooi en snel geleverd.

Dinsdag besteld en reeds zaterdag geleverd. Top.

makkelijk te bestellen, snel en vriendelijk geleverd, uitstekende kwaliteit

makkelijk te navigeren website vriendelijke chauffeur prima plinten jammer dat ze geen keukenplinten hebben.

Goede en snelle service!

Plinten netjes op maat en juist afgeleverd. Makkelijk te monteren met de meegeleverde high-tack kit!

Snelle en correcte levering .

Snelle en correcte levering . niets op aan te merken.

Snel geleverd en fijne service

Prettig

De plinten moeten nog geleverd worden

Een planning ontvangen dat de plinten vrijdag geleverd zouden worden, een dag later een mailtje dat de fabrikant ze niet op voorraad heeft.

Kwalitatief goed product en vlot geleverd

Kwalitatief goed product en vlot geleverd. Voldoet aan de verwachtingen.

Hoefsetuin 102

6601 HR Wijchen