Goede en snelle service

Mijn eerste bestelling plinten waren snel binnen. Helaas, door mijn eigen verkeerde berekening waren het de verkeerde. Zonder problemen werden de plinten omgeruild voor de juiste afmeting plinten.

Zie mijn ervaring op trustpilot

******

Zeer snelle en correcte levering, product zoals omschreven

Zeer tevreden over snelheid van levering en correctheid van omschrijving van product

Makkelijk, snel en prettig

Snel te bestellen, goede prijs, snelle levering en duidelijke communicatie.

Prima site alles te krijgen op maat .

Netjes snel een echte aanrader .

Goede kwaliteit en snel geleverd

Zeer tevreden met plintenstunter

Top levering

Kunststof plinten besteld voor een mooie prijs. Toen ze binnen kwamen was ik dol gelukkig met de kwaliteit. Keurig bezorgd. Zeker een aanrader!

Levering in orde , afwerking minder

Levering keurig op tijd . De. Geverfde plint was van slechte kwaliteit wat betreft de verf .

betrouwbaar en goede kwaliteit

Prima service!

Zeer snelle levering, goed materiaal voor een zeer goede prijs

Zeer snelle levering, goed materiaal voor een zeer goede prijs

Kwaliteit

Snel levering,mooie afgewerkte plinten! Heel scherp in prijs!

Gewoon goed

Goede prijs kwaliteit. Contact is prima.

Prima service, lekker snel geleverd

Snel geleverd en gewoon precies wat ik besteld had. Nu al de 3-4e keer dat ik er bestel. De volgende keer gaat daar ook gewoon weer zijn.

Plinten zien er goed uit (nog niet gemonteerd)

Bestellen ging goed. Ik werd echter op de dag van levering ineens gebeld dat ze binnen een half uur voor de deur zouden staan?! Alles gecheckt maar geen mail 2 dagen voorafgaand ontvangen (ook niet in de spam). Hier mag nog even extra aandacht aan worden besteed. Ik werk op een kwartier afstand van mn huis maar anders was het toch een stuk lastiger geworden.

Duidelijke site, goede prijs en snel geleverd.

Dit is de 3e keer dat ik bij plintenstunter bestel, ik denk dat dat al genoeg zegt

Zeer goede service

Al vaker hier besteld, onwijs Snelle en vriendelijke service!

Super snel en goed verpakt

Snel geleverd, precies de goede kleur en afmeting!

Perfect geregeld

Van het bestellen tot levering prima geregeld en voordat het wordt geleverd krijg je netjes een belletje met het tijdstip. TOP

Alles van begin tot eind perfect geregeld

Van bestellen tot leveren zonder hobbels. Duidelijk en vol service...zelfs aflever controle onsite.

Helemaal top

Nette, mooie plinten voor een hele scherpe prijs. Daarbij nog een super vriendelijke vrouw die ze kwam bezorgen dus wij zijn helemaal tevreden.

Heb afgelakte plinten besteld maar vind de verf niet echt helemaal dekkend

Heb afgelakte plinten besteld maar vind de verf niet echt helemaal dekkend

snelle en correcte levering

prima, Snel en correct geleverd volgens de bestelling

Snel en correct geleverd

Goedkoopste plinten, snel en correct geleverd inclusief montagelijm.

Goed product en snelle levering

Plintenstunter/fabriek, prima product. Netjes in de grondverf.

Zeer snel en correct geleverd

Zeer snelle en correcte levering. Je wordt de dag van tevoren opgebeld door de leverancier om een uur van levering te melden. Top service!

Hoefsetuin 102

6601 HR Wijchen