Ruime keuze, snelle levering.
Gebruik al jaren APC pijnstillers bij migraineaanval, maar zijn tegenwoordig niet altijd meer te krijgen bij drogisten. Wel bij gezondheid aan huis. De bestelling werd razendsnel geleverd, tegen een wel zeer schappelijke prijs. Zeer aan te bevelen.
Zuverlässig!
Ausgezeichnet wie immer
Ik bestel hier vaker materiaal, en ik vind het prima spul. Nette service en komen de afspraken goed na. Prima om er te bestellen.
Wordt altijd op tijd thuis geleverd!
Immer wieder gern!
Gemakkelijk te bestellen. Goede producten en snelle levering
Fijn product en ontzettend snel binnen.
Het is de 2de maal dat ik iets bestel bij gezondheid aan huis. Het assortiment is ruim, de bestelling en communicatie verloopt top. Vriendelijke en correcte mails en de levering gebeurd op afgesproken tijdstip. Hele fijne ervaring THX sophie
Ich werde wieder eine Bestellung aufgeben,da die gesamte Abwicklung ( Bestellung,Bezahlung,Lieferung) schnell erledigt wurde.
Goed geholpen
Prima verpakt verzonden en ook snel en erna ook nog tip voor grootverpakking
I am so happy about products
Helaas geen pakket ontvangen, via volg je pakket heb ik het ontvangen, helaas niets gezien ,ik vertrouw post NL niet meer
Het is altijd goed om bij Gezondheidaanhuis je aankopen te doen, ze verzenden snel en ze zijn niet duur wat erg belangrijk is in deze dure tijden dit zijn echte toppers .
Mijn vaste adres voor de Viridian Synerbio 40+. Deze pilletjes hebben mijn jarenlange buikrampen verholpen. Bij Gezondheidaanhuis kan ik ze snel, gemakkelijk en aan een goede prijs, zonder verzendkosten bestellen.
Fijn dat het op voorrad was met snelle levering
Ondertussen ben ik al enkele jaren klant en ben zeer tevreden over de service.
Meine Bestellung wird immer schnell und zuverlässig ausgeführt. Hatte bis jetzt noch keine Beanstandung. Würde die Apotheke jederzeit weiterempfehlen.
Schnelle Lieferung, top verlässlich!!! Ein Tee war noch dabei für die Weihnachtszeit und die Lieferung war wirklich schnell! Ich würde jeder Zeit wieder bestellen! Vielen Dank für den TOP SERVICE!
Ware gut verpackt. Das erste Mal bestellt und sogar eine Tee geschenkt bekommen. Das ist Kundenservice.
Wotdt nog gezellig ook een online bestelling, fijn telefonisch contact en nog een theetje als cadeautje bij de bestelling geleverd.
Price conveniente, fast delivery and as a Christmas gift, a tea! that was lieb!
Erg goede prijs/kwaliteit verhouding van besteld product en erg goed beschermd verpakt.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Nio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!