Diese Vitaminpräparat wurde uns von einer Ärztin empfohlen und wir sind sehr zufrieden damit. Es gibt extra auch ein Multivitamin-Präparat ohne Jod und ohne Kupfer für Menschen mit HPU.
Bestellingen geplaatst, snel geleverd . Ben zeer tevreden .
Bestelle gerne wieder
Bestellt und sehr schnell angekommen Kann ich nur empfehlen
Super snelle levering en makkelijke site
Makkelijk zoeken op de site, goed producten en een zeer snelle levering. Daar kunnen andere sites een voorbeeld aan nemen.
Schnelle Lieferung. Guter Preis
Wanneer je in Ede of omgeving woont, is het mogelijk om je bestelling op te halen. Ideaal!
Op Facebook werd ik geattendeerd op Sorion Repair Crème. Ja, ook ik heb psoriasis en heb al allerlei crèmes gebruikt echter zonder echt een bevredigend resultaat te krijgen. Eerst een gratis 12ml tube besteld die ik na 1 dag al In mijn bezit was. Na een aantal dagen de repair crème te hebben gebruikt was ik verbaasd over het resultaat. Mijn schilfers op mijn ellebogen door psoriasis zijn volledig verdwenen en ook de roodheid is stukken minder. Het ziet er nu heel rustig uit. Dit resultaat had ik echt niet verwacht. Inmiddels heb ik een 60ml tube besteld en ontvangen. Jammer dat deze crème niet door mijn ziektekostenverzekeraar wordt vergoed terwijl andere door de huisarts voorgeschreven crèmes wel worden vergoed en aanzienlijk minder resultaat hadden.
Prima ervaring
Goede kwaliteit en een zeer snelle levering heel tevreden
Ik koop hier al jaren mijn gezondheidsproducten. Meestal goedkoper dan elders.
Goede info van vriendelijke medewerker ging vooraf
Allws bestens!
Das Unternehmen ist ein guter Lieferant.
Unproblematische Bestellung und schnelle Zuverlässige Lieferung
Vele bestellingen heb ik in de loop der jaren geplaatst en ik ben nog steeds erg tevreden over de betrouwbaarheid en informatievoorziening .
Snel geleverd met goeie informatie over de levering.
Snel levering
Alles,wie immer super gelaufen! Bestellt,bezahlt,schnellstens geliefert! Danke!
siehe oben
betrouwbaar
Al jaren klant en zeer positieve ervaringen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD