Easy pirchase and fast delivery
Gute Produkte zum super Preis
Sehr prompte Lieferung. Leider vom Logistikunternehmen einfach nur vor der Haustür abgestellt, stand dort über Nacht an offener Straße.
Sehr geehrte Frau Knecht, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wie ärgerlich, dass der Lieferdienst Ihr Paket ohne Ihr Wissen vor Ihrer Haustür abgelegt hat. Wir werden den Lieferdienst kontaktieren und gehen davon aus, dass dies in Zukunft nicht noch einmal passieren wird. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Vluch geleverd
Ik vind het belangrijk dat ik snel mijn geplaatste bestelling kan ontvangen. Dat is tot nu toe altijd gebeurd. De website is gebruikersvriendelijk.
zie het voorgaande
I am very happy regarding the service delivery and products availability
Het is een waardeloze website, als het gelukt is om te bestellen, fiets je er heen het ligt klaar betalen en gaan. Ideaal, fijn personeel maakt graag een praatje. Ga zo door!!
Good purchase as always
Das Sortiment an Homöopathie könnte etwas größer sein.
Uiterst correct
Het is altijd fijn iets te bestellen bij gezondheid aan huis want het gaat gemakkelijk, ze zijn snel met afleveren en nooit problemen met iets. ik bestel regelmatig producten die ik nodig heb.
De informatie bij het product dat ik besteld heb is uitstekend. De service is uitstekend De verpakking en verzending is uitstekend De informatie omtrent verzending, track&trace enz., is uitstekend. Dit is mijn 1e ervaring met Gezondheidaanhuis.nl. Het door mij bestelde product heeft door de bijgevoegde informatie mijn aandacht getrokken. Ik worstel al jaren, met tussenpozen, van huid uitslag door allergieën. Het laatste jaar wil een voetschimmel/bacterie maar niet overgaan. En warempel, ik kende het product niet, maar mijn voeten zijn bijna genezen. Ik neem daarbij ook nog een tablettenkuur, voorgeschreven door de Dermatoloog. Ik heb het product nogmaals besteld, de 1e was een proefverpakking. Ik verwacht dat mijn voeten binnen niet al te lange tijd genezen zijn, en dit is geen flauwekul. Ik meen dit écht!
Günstige Preise und schnelle Lieferung
Bin sehr zufrieden mit dem Team,dem Service und der schnellen Zustellung. Alles sehr kompetent. Sehr zu empfehlen. Danke
Een prettige overzichtelijke website met een ruime keus aan producten, die ook nog eens snel en correct bezorgd worden. Heel tevreden!
Heb B12 besteld van Sanicore. Hele goede kwaliteit en snel geleverd.
Sehr gute Beratung, schnelle Lieferung guter Preis.
Mijn ervaring blijft prima, omdat de medewerkers achter deze website het heel goed doen. Dat mag ook weleens gezegd worden.
De producten liggen altijd snel klaar!
Wat een groot aanbod en goedkope prijzen
Gezien dat ik 10 km van Ede woon is voor mij heel handig zulke bedrijf te kennen.
Snel geleverd en goed product
Ruim assortiment, leveren snel en zoals beloofd
Prima, al jaren alles in orde en snel
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD