Ik kom hier altijd weer terug. Fijne klantenservice wat je een persoonlijk gevoelg geeft, snelle levering,
The webpage is user friendly, my package arrived very quickly and could be tracked. There was no reason to reach out the staff so I cannot rate them. But I am satisfied by the service.
Bij gezondheid aan huis kan ik altijd terecht met een vraag of advies. Daar ik in het buitenland woon ben ik blij met een bedrijf wat te bereiken is telefonisch en meedenkt,
Ik kan de bestelling altijd snel ophalen en ze zijn er vriendelijk
Besonders angenehm ist die freundliche Beratung am Telefon ohne Warteschlange.
Snelle levering, goede producten aan een eerlijke prijs.
Veel keus en snelle levering
Prima product vlotte levering
Alles prima geregeld
Gute Produkte
gebeld met uw bedrijf en binnen zeer korte tijd een email met de orderbevestiging en het artikel was onmiddelijk aftehalen
Ophalen in Ede werkt goed en snel.
Ik bestel al meer dan 10 jaar bij Gezondheid aan huis en ben zeer tevreden: klantvriendelijk, professioneel en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Gebruik zalf heeft direct effect. Is aan te bevelen.
Snel en discreet Verzonden, goed verpakt en een ruim aanbod van producten!
keine Beschwerten bisher, alles gut
Schneller Versand der Ware, alles bestens verpackt. Immer wieder gerne.
Ze hebben prima supplementen. En snel geleverd.
Ik bestel met enige regelmaat via Gezondheidaanhuis.nl en ze leveren altijd snel.
Is voor herhaling vatbaar.
Vielen Dank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Die Bestellung wurde super schnell bearbeitet und war innerhalb von 5 Tagen bei mir zuhause. Immer wieder gerne werde ich dort etwas bestellen.
Duidelijke site, snelle delivery. Blij mee!
Zoals beloofd heel vlug geleverd Zal zeker nog bestellen
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD