Sehr gerne wieder. LG
Fast delivery
Al mijn bestellingen zijn tot dusver prima uitgevoerd voorzien van de relevante informatie omtrent verzending.
Altijd alles naar wens, snelle levering, groot aanbod van kwalitatieve producten
Schnelle Lieferung, guter Service, gute Kommunikation Danke, gerne wieder
altijd snel en netjes afgeleverd, lage prijzen voor A merken
Die Bestellungen werden zeitnah versendet. Verpackung ist immer sehr gut!!
Schnelle und zuverlässige Lieferung
Ik vind hier producten die in België niet de vinden zijn en veel goedkoper,jullie zijn mijn favoriete winkel
Super schnelle Lieferung top
Produkte und Service sind super. Ich bestelle regekmäßig!
Altijd een snelle levering en je betaald hier ook niet de hoofdprijs, erg blij met gezondheidaanhuis. Echt een aanrader.
Betrouwbaar en fijn om te bestellen, vlotte levering
Bestel regelmatig via de webshop. Altijd goede en snelle afhandeling en status updates.
Prima service, goede producten, veel keuze. Kortom hier winkel ik graag.
Bestellung und Lieferung ist immer perfekt. Vielen Dank.
Alleen de levering via PostNL is niet zo goed.
No email to inform me Thatcher my parcel Washington available at the pick-up Point...
Dear mrs Sneessens, Thank you very much for your review. It's annoying that you didn't know that you had to pick up your package at a collection location. Unfortunately, several delivery services have completely switched to the app and no longer send emails. We look forward to serving you again in the future, Kind regards, Team Gezondheid aan huis
Telkens als ik nieuwe supplementen nodig heb, probeer ik het eerst bij Gezondheidaanhuis omdat daar heel veel merken te vinden zijn en de service goed is.
Heel tevreden, al meermaals besteld hier.
Mijn paketje werd in eerste instantie niet bezorgd (foutje van de Duitse agent) Email naar klantenservice die bijna direct zeer vriendelijk beantwoord werd. Paar dagen later paketje bezord en alles in orde. Mijn complimentem voor de klantenservie afdeling
Ruim aanbod aan betrouwbare gezondheidsproducten, overzichtelijke webshop, keuze van manier van betalen, vlotte levering, voordelige prijzen, heel goede prijs-kwaliteit
Snel geleverd en veilig verpakt!
Hier konnte ich Medikamente erhalten, die sonst nur auf dem US Markt verfügbar sind.
The wide range of products! I have finally found here that I was seeking everywhere!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD