Super angeboten, und schneller Versand nach Deutschland
Altijd snelle levering.
I am very happy with the shipping process and products I ordered.
Vandaag bestellen morgen in huis
Zachte crème met subtiele geur werkt rustig en irriteert niet bemerk verbetering op sommige plekjes na 1 week gebruik
De producten dat ik gevraagd heb zijn ok, snelle levering Bedankt , ( zeker voor een volgende bestelling )
Correcte en verzorgde levering.
Sinds 2 weken gebruik ik dagelijks dit supplement weer, verbazingwekkend,binnen een paar dagen al resultaat. Minder oprispingen en daardoor veel minder last van maagzuur !!
Auch wenn ich die Ware nicht erhalten habe.
Ware einwandfrei. Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung Alles bestens
Super snelle verzending
Altijd alles snel in huis en netjes verpakt en je betaald hier niet de hoofdprijs voor je producten echt TOP
Is snel
Alles gut
Snelle verzending!
Goede prijs kwaliteit verhouding
Niks mis mee
Prima webshop, snelle levering.
Gutes Preis Leistungsverhältnis. Freundlicher Service bei Problemen. Gerne wieder.
Ontzettend handig dat ik mijn bestelling kon afhalen in Ede. Dat scheelde verzendkosten.
Ik ben erg blij met de website van Gezondheidaanhuis. Jullie hebben alleen maar topkwaliteit producten en veel keus, daarnaast is de levering iedere keer ontzettend snel en zonder gedoe. Hartelijk dank!
Veel producten op voorraad, betaling is makkelijk en zeer snelle levering.
War schneller geliefert als angekündigt. Deshalb würde ich gerne immer wieder Medikamente bestellen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD