Volgende dag had ik mijn bestelling in huis
Besteld product snel geleverd
Unkompliziert, schnell, sauber verpackt ... vielen Dank und alles Gute für Sie!
S avonds bestreken en 2 dagen later in huis.. veel makkelijker kan niet.
Na betaling kreeg ik dadelijk de melding dat het product binnen de 2 dagen ging geleverd worden De levering was zelfs 1 dag nadien
De bestelling van gezondheid aan huis kreeg ik netjes thuisgestuurd.
Alles perfect
Nooit wil ik nog andere zalf voor mijn psoriasis!! Geweldig product die bij mij mijn psoriasis laat verdwijnen Zo blij mee
Besteld en correct geleverd
Wir sind immer wieder erfreut über die einfache Bestellmöglichkeit und schnelle Lieferung. Vielen Dank
Snelle levering, prima prijs-kwaliteit verhouding Mooi ruim assortiment!
Goedwerkende repair crème, doet wat ie beloofd!
Fijne crème
Wie immer so schnell wie möglich geliefert
Zeer ruime sortering, prettige klantenservice en snelle levering. Oh ja leuke aanbiedingen.
Snelle service en compleet
Via webshop makkelijk te bestellen en snel en goed verpakt geleverd
De bestelling was makkelijk te plaatsen en snel geleverd.
Heel tevreden
Goede webshop. Goede prijzen. Snel antwoord op vragen.
Goede informatie op de site. In verband met de Wereld Psoriasis Dag werd het product gratis bezorgd. Dit maakte het bestellen nog interessanter. Hoop, dat product een goede uitwerking heeft op mijn huid. Met vriendelijke groet, Rensina Wolthuis-Braams.
Goede producten zonder agressieve ingrediënten
This is my first purchase from Gezondheidaanhuis.nl. It is easy to navigate through website and find the product. Fast delivery. I still have not checked product quality. I will add more info here.
Ik heb zalf besteld voor mijn psoriasis en deze werkt echt super goed beter dan alle medicijnen die ik uit het ziekenhuis heb gehad
Ursprüngliche Bewertung
Onze eigen tandarts zit nu ook hier en ben blij dat we haar nog een paar jaar hebben
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD