Ik bestel geregeld en ben blij met vlotte levering elke keer
Bestellung kam sehr schnell und war gut verpackt.
Ik bestel hier al jaren mijn producten tot grote tevredenheid
Alles goed
Ok
Always fast, always reliable, they have anything you're looking for, customer service is top. I always come back!
Goed bedrijf, personeel dat weet wat ze verkoopt. Duidelijke communicatie, vlotte levering en goede prijs en kwaliteitsverhoudingen. Zou dit bedrijf bij ieder aanbevelen.
Makkelijk bestellen en bijna altijd de volgende dag bezorgd. Pakketje is te volgen
Schnelle Lieferung und gutes Produkt
Goede service snelle levering
Perfekte und schnelle Abwicklung. Gern wieder.
Wirklich zufrieden )
Zoals altijd zijn de spullen gemakkelijk en snel besteld en weer keurig afgeleverd. Groot assortiment.
goed en betrouwbaar. Blije klant.
Faire Zahlung. Da ein Riegel weniger geliefert wurde, wurde sofort ein Riegel erstattet
Vlot, snel en keurig - geen gedoe en zelfs in deze drukke tijd keurig op tijd geleverd
Es hat alles gut geklappt. Auch länderübergreifend, schnelle Lieferung. Gerne wieder =))
Snelle levering en als altijd zeer correct.
Bestelling is goede en tijdig ontvangen
Bestellung uns Versand gehen ziemlich schnell. Alles ist perfekt.
Al jaren tevreden.
Om iets terug te sturen €8 verzendkosten betaald en meerdere formulieren moeten invullen. Aardige mevrouw aan de telefoon. Ik zal hier alleen nog bestellen als ik zeker weet dat het niet retour hoeft.
Beste Meddie, Hartelijk dank voor uw review. Wanneer u een product zelf wil retourneren, omdat u het verkeerde product had besteld, zijn de retourkosten inderdaad voor uw eigen rekening. Wij zijn wettelijk verplicht om u te vragen om een retourformulier (1 pagina) in te vullen. Toen wij uw retour in goede orde hadden ontvangen hebben wij het product dat u wel wilde hebben aan u verzonden, en die verzendkosten hebben wij voor onze rekening genomen. Wij hopen dat u verder tevreden bent met onze producten en service, en zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD