Producten zijn top : er was iets niet in voorraad dus ik heb wat langer moeten wachten. Toen ik hierover belde kreeg ik een goede feedback en de levering was uiteindelijk sneller dan verwacht .
Goede producten en snelle en correcte leveringen
Verzending is vlug geleverd en verzorgd
Es war meine erste Bestellung, es lief alles sehr gut.
Gewoon goed
Gezondheid aan Huis is een betrouwbare fijne online drogist. Vriendelijke behulpzame telefonistes. Heb je een specifieke vraag dan is er een specialist in huis die je heel goed adviseert. Prijzen mogen wat lager.
Altijd snelle levering en grote keuze aan producten.
Product wordt snel geleverd en doet wat het moet doen!
Bestellen was makkelijk en de verzending is altijd snel. Dit is voor mij de belangrijkste rede dat ik hier bestel. De prijs is ook altijd scherp en dat is ook niet onbelangrijk.
Zuverlässig und pünktlich wie immer!
Meine Bestellungen wurden bisher immer unverzüglich bearbeitet, der Stand der Abarbeitung dokumentiert und zuverlässig und vollständig geliefert. Gern wieder.
Zeer klantvriendelijk
Bij vragen krijg je snel een antwoord. En zoeken naar een oplossing, dus hulpvaardig. Ook vind ik het fijn dat je datgene wat je besteld hebt daar kan ophalen.
De geweldige advent thee van sonnentor was weer op voorraad, zo las ik in de mail. Dat is al zo fijn, je kunt inschrijven en als er weer voorraad is ontvang je een mail. Mijn bestelling werd snel verstuurd en was prima verpakt. Mijn vraag aan de klantenservice werd razendsnel beantwoord. Kortom alles top!
Prima behandeling van de bestellingen levering binnen 1 dag.
Ik kon nergens mij product vinden, overal uitverkocht of niet leverbaar. Hier wel leverbaar en snelle levering
Snelle levering en goede prijzen.
Schnelle Lieferung und Bearbeitung.
Beetje ontgoocheld in de nieuwe aanpak. We krijgen geen bevestigingsmail meer wanneer pakket binnen is en een verkeerd product geleverd, betaling kan ook niet meer via bancontact. Veranderen is niet altijd een verbetering
Tja, eigenlijk valt er gewoonweg niets negatiefs te vermelden. Hoe zeer ik ook zocht. ;-) Gewoonweg een tevreden klant.
Ik ben toevallig op jullie website gekomen en heb direct mijn bestelling geplaatst. De prijzen zijn goed en de levering ook. Ik ben fan.
Von der Bestellung bis zur sehr schnellen Lieferung ist alles perfekt
Die Lieferung kam schnell und ich bekam eine schnelle E-Mail - Antwort, dass alles geklappt hat. Daten für Zahlung wurden auch schnell versendet. Die Leute / Mitarbeiter der Apotheke waren auch sehr freundlich in der E-Mail und ich bekam telefonische Anrufe. Leider war ich gerade nicht erreichbar. Insgesamt hatte ich den Eindruck dass die Mitarbeiter sich sehr bemüht haben. Hat alles gepasst - vielen Dank.
Ware wie beschrieben. Alles super
4 Lorentzstraat A