No problem, speedy delivery.
Unkompliziert und schnell. Danke
Het ruime assortiment, de prettige communicatie en snelle levering zijn ToP!
Levering is altijd snel en Perfect in orde. De producten hebben m.i een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Betrouwbaar en correct. Aanbevolen!
Nog geen enkele negativiteit opgemerkt.
Wie immer blitzschnelle Lieferung, sehr gut verpackt, günstige Medikamente und tolle Lebensmittel, besser geht's nicht.
Ich habe Medikamente bestellt, welche in Deutschland so unkompliziert nicht zu bekommen sind. Hat hervorragend geklappt und das auch noch mit extrem schneller Lieferung!
Sehr schneller Versand, alles bestens.
Product ken ik al jaren. Prima Keurig verpakt Snel geleverd
alles prima, als voorheen
Nog niets ontvangen
Goedendag Wil Sterk, Hartelijk dank voor uw review. Uw pakket is geleverd op een afhaallocatie, ik stuur u in een persoonlijk bericht even de gegevens toe. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
dommage que certains produits alemends ne sont pas repris.
geen bijzonderheden te melden
Handige website, snelle levering.
Ik heb saffraan besteld en supergreens van Golden Naturals. De supergreens wissel ik af met multi's. De saffraan om beter door te slapen. Het laatste lukt nog niet.
Alles netjes en op tijd geleverd
Ben tevreden over verzending
Snel en vriendelijk geholpen
Vielen Dank! Kann ich nur Empfehlen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
er was iets mis gegaan met mijn betaling dan heb ik een mail gestuurd was dag erna in orde dus ik ben tevreden
Schnelle Lieferung, Ware Top
Goede kwalitatieve producten tegen een goede prijs en snel bezorgd.
Ik bestel hier mijn deo en haargel, fijn dat ze het allebei hebben
Heel tevreden
4 Lorentzstraat A