Ich kaufe sehr gerne hier ein. Die Qualität ist gut und der Preis stimmt.
Immer wieder einfach zu bestellen und schnelle Lieferung
Ich kann mich nur sehr lobend äußern, alles zu Zufriedenheit geklappt. Gerne wieder.
Heldere website en snelle levering zonder problemen.
Eenvoudig bestelling Sneller levering En vertrouwelijke Website Eel aanrader
Een geweldige service van deze klantvriendelijke organisatie!
Schnelle Lieferung, Vielen Dank
Snelle levering en goede prijzen
Groot assortiment, snelle levering, duidelijke communicatie indien iets niet leverbaar is. Wat mij betreft: top!
snel geleverd, goed verpakt , precies wat ik besteld had
Goed product en snelle levering! Het allerbelangrijkste is, dat men telefonisch bereikbaar is voor persoonlijk contact. Geen snelle jongens verkoop en betrouwbaar. Geen antwoordapparaat, chats, contactformulier en alles wat te maken heeft om iemand niet te . Productinformatie is voor mij belangrijk.
sehr schneller versand, kein problem mit dem bezahlen.
Ich bin sehr zufrieden
Al jaren tevreden over het geleverde product. Het wordt goed verpakt en snel geleverd.
Gemakkelijke inname
Voor een Nederlander, wonend in Duitsland, ervaar ik het als een weldaad, dat je dit niet merkt bij bestellingen en bezorgingen. Hulde!!
Es hat alles bestens geklappt! Schnell und unerlässlich!
Super goed
Product is minder goed verkrijgbaar in Nederland. Hier verkopen ze het dus wel. Geleverd binnen aangegeven leveringstermijn. Niet volledige vijf sterren, omdat de levertijd wel een paar dagen is.
Bestellung ohne ProblemeUnd schnell geliefert
Klappt jedes Mal hervorragend und geht richtig schnell. Bin auch mit dem Produkt sehr zufrieden
Zeer snelle levering van een product wat niet overal te koop is. De prijs is ook heel netjes.
snel duidelijk klantvriendelijk
4 Lorentzstraat A