Het assortiment is enorm en bovendien zeer divers. Je vindt op één plek alles wat je zoekt en het wordt meestal al de volgende dag, of ten laatste 2 dagen later geleverd. Schitterend is dat!
Ik kan altijd zeggen: Verzending: bovenaan Communicatie: bovenaan Deskundig advies: bovenaan Kwaliteit: bovenaan Een echte aanrader!
Steeds een correcte en nette levering, daarom blijf ik bij jullie bestellen
Good service & reliable company
Gewoon prima, snelle verzending en groot assortiment
Al jearen bestel ik Maandelijks mijn supplementen, altijd snel geleverd en kwaliteit en houdbaarheidsdatum dik in orde !
Nova Vitea Appelzuur werkt zeer goed. Koop al de zoveelste keer. De capsules zijn vegetarisch.
Ich habe nichts auszusetzen
Super Apotheke
Preis-/Leistungsverhältnis sehr gut und außerdem unglaublich schnelle Zustellung!
Ich werde hier gerne wieder einkaufen. Die Auswahl ist riesig, die Lieferung kam sehr schnell und gut verpackt bei mir an. Gerne wieder :-)
Sehr große Auswahl gute Preise schnelle Lieferung Werde garantiert wieder bestellen
De enige plek waar ik het bestelde product nog kon bestellen, top
Der Bestellvorgang war einfach, die Kommunikation ließ keine Wünsche offen und die Ware kann schnell und diskret verpackt an.
Tolle Website, einfach zu navigieren, gute Preise, schnelle Lieferung. Der Kundenservice ist schnell und kompetent. Ich bestelle gerne bei Ihnen!
Hat super geklappt, immer wieder Schnell und zuverlässig
Alles staat altijd keurig klaar en heel snel.
Ik kan altijd van dit bedrijf op aan!
Da ich Probleme hatte, bestimmte Produkte auf Ihrer Internetseite zu finden, habe ich mit Ihnen telefoniert und dort wurde ich sehr freundlich beraten...
Goede verwerking van het order
Fijne supplementen.
Prompte Bearbeitung und Zusendung
Bisher Keine negativen Erfahrungen gemacht
De bestelling was 's anderdaags al geleverd.
Sehr schneller, sorgfältiger Versand und einwandfreie Ware!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD