Ruime keuze in producten. Snelle levering
schneller Versand super Preise
Ich habe hier schon des öfteren bestellt und bin sehr zufrieden. Die Benachrichtigungen über den aktuellen Bestell- und Versandstatus werden per e-mail mitgeteilt. Bin hier auch schon oft fündig geworden, bei Präparaten, die schwer auf dem Markt zu finden sind.
Mijn ervaring met Gezondheid aan Huis is zeer positief. Het assortiment is compleet, ze hebben scherpe prijzen en de levering is correct en snel. Positiever dan dit kan ik niet zijn.
Netjes en tijdig zoals verwacht geleverd. Dank u wel!
God help
Keine Probleme
Mijn producten altijd op voorraad en snel geleverd.
Heel veel artikelen zijn hier verkrijgbaar. Fijne webshop ook, makkelijk zoeken.
Ik bestel nu al een paar jaar al mijn voedingssupplementen bij Gezondheid aan huis en er nog nooit iets misgegaan met een bestelling. Ik verbaas me altijd over het uitgebreide assortiment.
Sehr gerne wieder,super Service.
Gestart met de parasietenkuur. We zijn goed geïnformeerd hoe we ze moeten volgen, stap voor stap en duidelijk. Uitgebreide webshop en degelijke informatie over de producten. Degelijk assortiment. Geen overtollige en onnodige supplementen. Snelle en goede service, eenvoudig te bestellen.
Ik ben zeer tevreden over het aangekocht product. Zeer vlugge levering. Goede en verzorgde verpakking
Netjes geleverd en goed ingepakt Producten zijn goed
Uitstekende afhandeling van bestelling
Bin sehr zufrieden mit dem Service. Sehr gut finde ich auch die Ankündigung von günstigen Angeboten. Die Ware wird schnell geliefert und die Bezahlung ist auch unkompliziert.
Goede communicatie en producten
Danke,ich bin zufrieden.
Zie boven.
KLOPT ALTIJD
Goed en supersnel
Zeer fijne samenwerking
snelle reactie en snelle levering en een groot assortiment supplementen.
betrouwbaar, snel, makkelijk
top