Prima winkel met veel producten
Immer gerne wieder!
Lto 3 geeft een rustiger stemming, meer relativering.
Schnelle Lieferung.Top Preise.
Product was snel geleverd. Goede prijs!
Duidelijke omschrijving bij het product en de reviews zijn veelbelovend.
Good service, good quality!
Telkens weer een goede en snelle levering, naar hier in Noord Duitsland
Bin sehr zufrieden mit dem Produkt aber auch mit der Zusammenarbeit der Bestellung und der Lieferung.
einfache Bestellung, schnelle Lieferung, guter Preis
Er is een ruim assortiment aanwezig. In grootverpakking, wel zo voordelig, en een snelle levering, altijd prettig
goede producten,ik ben heel tevreden over verzending van de producten en bij bestellen wordt je keurig, duidelijk, en begripvol te woord gestaan.
Snelle levering, goede producten, heel klantvriendelijk
Hele goede service, snelle levering
Redelijke prijzen en snelle levering. Ruim aanbod ook, daarom al jarenlang klant.
Al meerdere keren besteld bij Gezondheid aan huis. Bestelling en bezorging gaan zeer vlot en voor mij is het assortiment zeer fijn. Ik ben heel blij met o.a. de producten van Alphagem, Weleda, Bachremedies.... Fijn dat ik meestal alles vind wat ik nodig heb en niet 1 product hier en een ander product weer ergens anders moet bestellen.
Na tel. contact over iets anders, ivm. de bestelling, werd het pakketje aangetekend verstuurd wat niet gebruikelijk is en niet gevraagd door mij. Ik was vgls. de bezorger niet thuis, ws achter in de tuin en zij hebben het pakketje, wat normaal in mijn brievenbus past, afgeleverd bij een ongebruikelijk ophaalpunt in het centrum van H,veen waar ik het op moest halen, dat kostte dus meer moeite dan gewoon. Dus liever niet meer aangetekend versturen.
alles is goed geregeld en heel duidelijk.
Sehr schnelle Lieferung und zügige Bearbeitung
Fijne mensen ,wat ze beloven komen ze na ,dik tevreden.
I always order here, lots of supplements I appreciate and can’t find anywhere else online, very fair prices and fast international delivery. Thank you.
Niet blij, alleen op er ander adres bezorgd dan afgesproken. Dat was een stuk dichterbij, gelukkig. Dus is het uiteindelijk goed gekomen. De service aan de telefoon was prima.
Geachte heer Lakeman, Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het zeer vervelend dat u uw pakket niet had ontvangen, en wij hebben u een nieuw pakket toegestuurd. Deze heeft u gelukkig wel in goede orde mogen ontvangen! Onze excuses voor de vertraging, en graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Revue originale
Niet blij
Alle producten zijn voorradig en uiterst gunstig geprijsd. Snelle levering. Ruim gespecialiseerd in producten.
Zie boven
Lieferung ging schnell, bestell immer wieder gern.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD