Warm dankjewel aan het hele team én bezorging voor de supersnelle, correcte levering van m'n (allereerste) bestelling.
Ware sehr schnell geliefert. Alles top. jederzeit wieder!
Heel goed dat je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe producten in het assortiment. Er zit altijd wat bij wat interessant is en dus te bestellen!
Goed geholpen ivm probleem bij bestelling. Snelle bezorging
Ben erg tevreden over de producten en de levering er van.
Ik gebruik veel bio producten en Gezoneheidaanhuis.nl heeft bijna alles ervan.
Heldere, website en scherpe prijzen. Kreeg mijn bestelling binnen enkele dagen geleverd bij post.nl punt vlakbij Aanrader
Snelle en correcte levering van wat ik had besteld.
Prima ww
Ik bestel reeds een aantal jaren bij jullie en steeds werd de bestelling vlot, snel en correct afgeleverd. Geen enkele negatieve ervaring!
Bij gezondheidaanhuis.nl vind ik verschillende producten die ik nergens anders vind. Dit is ook altijd aan een eerlijke correcte prijs. De levering is zeer snel en de producten zijn prima verpakt, nog geen schade gehad. En de dozen zijn ook niet overdreven groot. Alleen maar positieve ervaringen met gezondheidaanhuis.nl Ook leveringen naar België
Ich habe bereits mehrmals bestellt und bin sehr zufrieden.
makkelijk, betrouwbaar en annoniem
Wir haben einmal mit Sofortüberweisung über Multisafepay bezahlt, der Vorgang wurde abgebrochen. Wir haben danach mit Kreditkarte bezahlt, diese Bestellung hat normal funktioniert. Dennoch wurden sowohl die Kreditkarte als auch das Girokonto belastet. Wir haben reklamiert auch eine Antwort bekommen, die uns vertröstete und seither ist Ruhe. Es geht immerhin um 110,97 Euro, die uns doppelt abgezogen wurden. Eigentlich schade, sonst haben unsere Bestellungen bei Ihnen ganz gut geklappt. Solange aber das nicht geklärt ist, kann ich Sie nicht weiterempfehlen. Marlies Herz Mit einer Veröffentlichung meiner Bewertung bin ich nicht einverstanden.
Sehr geehrte Marlies Herz, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir haben tatsächlich mit Ihnen darüber gesprochen, dass Sie Ihre Zahlung mit zwei Zahlungsmethoden (und damit doppelt) geleistet haben. Selbstverständlich schreiben wir Ihnen den Betrag einmalig wieder auf Ihr Konto zurück. Sie haben hierzu eine E-Mail von unserem Kundenservice erhalten. Gerne sind wir auch in Zukunft wieder für Sie da. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Dat is makkelijk! Een uitgebreid assortiment van verschillende merken voedingssupplementen zo bij de hand en in no time beschikbaar omdat ze in de buurt zitten!
Zo snel
Veel specialistische producten die ook nog snel worden geleverd! Erg prettig.
Mooi verpakt, concurensiele prijs, prima producten.
Super schnelle Lieferung und alles bestens!
Wir haben ein Magen schonendes Produkt gekauft dieses war tatsächlich schneller da als das was wir in Deutschland zum gleichen Zeitpunkt bestellt haben ich bin begeistert
Ik bestel al ruim een jaar de lto3 smaakloos voor onze kinderen en het bevalt ons uitstekend! Na een tijdje ermee gestopt te zijn in de zomerperiode, vroegen ze er zelf weer om! Het geeft ze duidelijk meer rust in het hoofd. De levering is altijd op tijd! Er staat een levertijd van 1 a 2 dagen en dat is altijd zo gebleken! Perfect!
Snelle levering tegen een goede prijs
Gezondheid aan huis, dat is wel pluis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD