Schnelle Lieferung, gute Verpackung. Alles bestens.
Snel, betrouwbaar, duidelijke communicatie
Ik bestel al mijn vitamine-preparaten bij Gezondheidaanhuis.nl Altijd voorradig, de producten worden goed verpakt en snel geleverd.
betrouwbare site gebleken en goede prijsverhouding
Snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd
snel geleverd en precies wat ik besteld heb. ook goed verpakt
Erg tevreden
Vriendelijk en behulpzaam, goede service
Na bestellen de volgende dag al in huis.
schnelle Bearbeitung und Versand
Ich bin sehr zufrieden - zur Unterstützung einer Krebstherapie bin ich der Überzeugung, dass das Produkt mir geholfen hat
Prompte levering van eerste klas producten
Ik bestelde Cod liveroil. De volgende dag werd het al geleverd. Prima produkt en netjes verpakt.
Goede producten en snel geleverd
Die Produkte waren günstiger als in anderen Online-Apotheken und die Lieferung hat nur wenige Tage gedauert. Hier werde ich wieder bestellen.
De Jacob Hooy Varkensgrasthee voldoet nog steeds aan mijn verwachtingen. Volgende week weet ik de resultaten van de bloedtest
Obsługa szybka i zadowalająca. Polecam.
Altijd het gevraagde product
Vlotte en keurige levering van de bestelling. Prijs was concurrentieslag.
Even op de site bestellen en zelfs de zelfde dag al af kunnen halen
Schnelle Lieferung....Bin sehr zufrieden... Kommunikation richtig gut... Vielen Dank...
Eindelijk een natuurlijk product gevonden dat helpt tegen mijn huidaandoening.
Prima webshop
Prima, snel ontvangen
Bestelling goed omschreven en snel geleverd via?een goede website
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD