Prima levering
De repair creme is heerlijk verzachtend en helend op mijn eczeem huid! Ik ben zeer tevreden over dit fantastische product! Ik beveel deze creme van harte aan!
Eenvoudig te bestellen en zeer snelle levering.
Ik neem al lang Synofit Groenlipmossel Regular en ik voel er mij goed mee. Echt een aanrader.
Okidoki.
Na bestelling snel geleverd tegen attractieve prijs. De pillen werken uitstekend. Bevallen goed. Aanbevolen door oogarts.
Artikel ist normalerweise schwer zu bekommen. Daher habe ich mich darüber gefreut den Artikel hier zu sehen. Der Preis war sehr gut. Die Lieferung sehr schnell und in guter Verpackung. Ich würde hier wieder bestellen.
Sehr zuverlässig , prompte Lieferung
Erg tevreden over de magnesium en griffonia. Producten die goed helpen en waar ik veel baat bij heb. Ook blij met de snelle levering. Bestellen bij Gezondheid aan huis is erg makkelijk.
Bestellung, Bezahlung, Lieferung - alles hat gut funktioniert. Danke.
Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Snelle service
Goede kwaliteit
Das Produkt war in kürzester Zeit da, gut verpackt, alles übersichtlich, prima.
Je suis très content de ce site
Great shop for your health related products, the order processing is fast and delivery is as fast, usually next day delivery to your door. Huge assortment of products available, I definitely recommend Gezondheidaanhuis.
Snelle verzending. Goed geïnformeerd en juiste product
Auftragsannahme und Abwicklung verliefen stets reibungslos
Steeds perfect op datum, ook de verpakking is steeds dik in orde DANK AAN AL DE MEDEWERKSTERS Houden zo
Ik was vergeten m'n pakketje af te halen, dus die ging retour. Heb gebeld, uiterst vriendelijke mevrouw, ze ging het weer kosteloos naar mijn afhaalpunt sturen. Ontzettend bedankt
Een levering die toch goed en op tijd is ontvangen ondanks de ingewikkelde toestanden. Nl twee dagbladwinkels die gesloten waren , de ene omdat de eigenaars op vakantie zijn. De andere omdat deze niet meer open gaat. Zo bleef er nog Crumulus open als post.nl punt. Na eental omzwervingen en kruisingen met postpunten en post.nl is het pakje alsnog goed toegekomen.
Voor de eerste keer besteld en heel erg tevreden! Alles netjes verpakt en supersnel in huis! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!
Makkelijk bestellen, snelle levering en goede kwalitiet!
Het fijne van gezondheid aan huis vind ik het ruime assortiment. Daardoor hoef je niet bij meerdere winkels te kopen. Daarbij verzenden ze snel. Een tevreden klant!
Es wird immer pünktlich geliefert, ich bin sehr zufrieden.
Snel en efficiënt, helemaal fijn :)
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD