Ich ein sehr zufriedener Kunde, der gerne bei Ihnen kauft, wegen der schnellen Lieferung , Preis/ Leistung stimmt
Sehr gut!
Ik gebruik al een hele tijd glycine magnesium en ben daar zeer tevreden over
Bevallen goed
Ik heb regelmatig probleem met de gewrichten en spieren van mijn handen. Het gebruik van de zalf geeft mij een enorme verlichting
Alle producten hebben duidelijke omschrijvingen en zijn gunstig gesprijsd
Producten zijn bekend en ben daarover tevreden Wordt netjes verpakt en snel geleverd.
Snelle levering, erg fijn
Super schneller Versand. Sehr zuverlässig. Tolles Produkt. LG
Sehr netter Service bei einer Rückfrage zu einem Produkt bekam ich schnell Antwort.Scnelle LIEFERUNG.
Wanneer ik bestel is het product snel af te halen. Fijn dat het een rustige locatie is en dat er erg aardige medewerkers aanwezig zijn Goed producten voor een schappelijke prijs.
Die Bestellung ging einfach und auch die Lieferung auf Rechnung ist unkompliziert.
De bestelling maken is vrij soepel verlopen en de levering is daar snel op gevolgd.
Altijd betrouwbare supersnelle levering van producten en een heel uitgebreid assortiment.
alles verloopt prima ; van bestelling tot levering. correcte informatie , op tijd geleverd
gewoon goed
Excellent
Schnelle Lieferung
Bestelde producten werden snel geleverd.
Slecht ik heb nog helemaal niets ontvangen
Geachte heer Siderius, Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het zeer vervelend dat u uw zending niet had ontvangen en hebben u kosteloos een nieuwe zending toegestuurd. Deze heeft u in goede orde ontvangen. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Ga zo door
Nach Bezahlung habe ich alles Zeitnah erhalten. Keine Probleme.
Schnelle unkomplizierte Lieferung , gerne wieder . Eine klare Kaufempfehlung !
Al diverse keren besteld. Je wordt altijd netjes op de hoogte gehouden als iets niet direct leverbaar is. Heel erg fijn. Alles wordt met veel zorg verpakt. Reactietijd is vlot!
Ik kan altijd bij hun terecht. Zelfde dag ophalen. Ze hebben echt van alles!!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire