Sehr zufrieden!
Alles correct verlopen
Snelle bezorging en goede afhandeling bij vragen of problemen.
Bestellt und 3 Tage später angekommen ,Perfekt!
De onlangs aangekochte kwaliteit coconut ghee viel tegen wat geur en verwerking betreft .( de gehele woonkamer was doordrongen van een penetrante geur) Wellicht hoort dit bij het product , maar eerder gekochte virgin kwaliteit ( ander merk ) bij jullie was weliswaar zonder ghee, maar wel geur/reukloos bij gebruik. Ik ben bang, dat we deze niet meer gaan gebruiken. groet Henri van Oijen 06-20399098
I really appreciate the wide variety of products available in this webshop, which makes it easy to find everything I need in one place. The customer service has been great—responsive and helpful with any questions I had. The only downside is the website itself. I found it a bit difficult to navigate, and it could definitely use some improvement. I hope they work on enhancing the website experience soon, as everything else is excellent!
Heel snelle en netjes verpakte levering.
Helemaal tevreden
Bestellingen worden snel geleverd. Bedrijf is betrouwbaar en helder en duidelijk.
Eerst wordt aangegeven dat de artikelen gratis worden geleverd, zodra u iets bestelt komen er verzendkosten bij. Bestelt u iets boven een bedrag van eur 44 dan was het gratis.
Goedemiddag Sup Singh, Hartelijk dank voor uw review! Wanneer u bij een product op onze website kijkt, staat erbij vanaf welk aantal de artikelen gratis worden geleverd. Binnen Nederland vervallen de verzendkosten inderdaad vanaf een bestelling van > € 45,00. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Zeer snelle levering.
Makkelijk zoeken op de site, snelle service, netjes ingepakt. Heb al heel vaak wat besteld, maar echt nooit valt het tegen!! Ga zo door!
Kwaliteitsproducten met zeer veel keuze .
Höflich am Telefon,stets bemüht.
Danke
Ware schnell bestellt und geliefet.
Bestelling geplaatst via website en twee werkdagen nadien werd het pakketje geleverd. Prijs kwaliteit is zeer goed. Een uitgebreide keuze uit natuurproducten.
Ich bin sehr zufrieden und werde wieder hier bestellen. Der Versand ging schnell und ich wurde immer informiert über die nächsten Schritte. Empfehlung!
Ik zal wel nong eens bestellen
Elke bestelling wordt correct en snel geleverd, waarvoor dank
Altijd goed, snel en prima kwaliteit.
Producten worden snel en goed verzonden!
Vlotte verkoop
De crème helpt en goede en snelle service
Schnelle problemlose Lieferung. Nach technischen Problemen wurde mir ganz toll und schnell geholfen. Vielen Dank dafür.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire