Super snel geleverd.
Mir fehlt die Übersetzung der Inhaltsstoffe in deutsch
Sehr guter Service,super schnelle Lieferung
Lieferung war schnell da. Alles gut.
jammer niet ontvangen
Beste mevrouw Deruyter, Hartelijk dank voor uw review. Volgens onze gegevens is uw bestelling 1 dag na plaatsing bij u afgeleverd. Is hier toch iets mis gegaan? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice, dan kunnen zij dit voor u uit (laten) zoeken. Met vriendelijke groet, Hannah van den Berg
Tevreden over de producten en de levering er van.
Nichts zu meckern
xxxxxxx
Pakketje niet ontvangen
Beste mevrouw Striekwold, Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het vervelend dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. U heeft contact gehad met onze klantenservice en zij hebben u kosteloos een nieuwe zending toegestuurd. Gelukkig heeft u deze wel in goede orde mogen ontvangen! Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Super groot aanbod, duidelijke uitleg. Heel snel en discreet verzonden. Bestel er al 5 jaar onderhand en nooit problemen gehad!
Die Lieferung war innerhalb von 4 Tagen da und die Bezahlung problemlos! Lange habe ich nach einem Mittel gesucht, dass mir bei meinen Massiven neurologischen Kopfschmerzen helfen kann. Bis jetzt ist der Tee das einzige, was meine Schmerzen wenigstens ertragbar lindert. Wenn der Tee fast leer ist , wird direkt neu bestellt!
Ich konnte meine Bestellung problemlos abändern.
Goede service snelle levering
De sorion crème die als gratis monster is gebruikt voldoet aan de verwachting
Geweldig snel en prijs bewust.
Ik ben zeer tevreden!! Het enige wat ik niet zo eenvoudig vindt is het bestelformulier Ik vind de letters erg klein op mijn scherm.
Geweldig gehulpen. Snel, vriendelijk, behulpzaam, zeer attent en ook goede prijzen.
Man kann die Firma Gezondheid aan huis BV nur empfehlen. Die Kontakte absolut freundlich, und eine sehr schnelle Lieferung. Dankeschön liebes Team von Gezondheid aan huis BV.
Alles super
producten zijn goed en altijd snelle bezorging
Perfekt
Snelle levering Goede produkten
Heb het op de plekken op mn hoofdhuid gesmeerd , heel dun. Nacht laten intrekken volgende ochtend gewassen. Vettigheid v d creme ging er moeilijk uit en had veel jeuk de volgende dag. Weet niet of het wel goed is voor op het hoofd,ik heb daar psoriasis.
Schneller Versand, sehr nette und hilfsbereite Mitarbeiterinnen, gut, dass es Gezondheidaanhuis.nl gibt.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire