Helemaal niets op aan te merken !!!
Uitgebreid en compleet assortiment, snel verzonden en van een “echte” winkel.
We zijn blij met de mogelijkheid om vanuit onze woonplaats in Duitsland, zo eenvoudig produkten te bestellen die we hier niet kunnen kopen.
Correcte afhandeling en snelle leveringen ! Thee bestellen ! Gezondheid aan huis bellen !
Alles in orde geleverd.
Sehr geehrte Damen und Herren ich konnte gerne sie bewerten aber mein Bestellung 1321700 habe ich bis heute noch nicht bekommen.
Sehr geehrte Frau Kovalev, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wie ärgerlich, dass Sie länger auf Ihr Paket warten mussten, als Sie es gewohnt sind. Glücklicherweise stellen wir fest, dass Sie Ihre Bestellung einen Tag nach Veröffentlichung Ihrer Bewertung in gutem Zustand erhalten haben. Wir freuen uns, Sie auch in Zukunft wieder bedienen zu dürfen. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
ben tevreden al klant
Alles Reibungslos
Ik heb al jaren goede ervaringen met Gezondheidaanhuis. Dit x helaas iets minder al is dat waarschijnlijk eerder aan PostNL te wijten. Ik wacht al weken op een pakket waarvan PostNL aangeeft dat het aangeboden is, maar dat retour afzender gegaan is. Hopelijk krijg ik het nu alsnog snel binnen.
Beste heer de Jong, Hartelijk dank voor uw review. Uw bestelling was op een afhaalpunt geleverd, en omdat deze niet werd opgehaald weer aan ons retour gestuurd. Onze klantenservice heeft contact met u gehad en afgesproken uw bestelling kosteloos nogmaals aan u te versturen. Gelukkig heeft u deze dit keer wel goed in ontvangst mogen nemen :) Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Have been ordering for over a year from Belgium. Good products good prices, excellent clients relations
Dit is de eerste keer dat ik hier bestel. Dus over de producten kan ik weinig zeggen
ik heb niets ontvangen is ergens naar toe gegaan ik kan het niet ophalen jullie zijn nep ik wil mijn geld teurg anders maak ik jukllie mooi slecht sorry dat ze bij jullie niet bestellen moeten ven goed boos
Beste Tineke Antvelink, Hartelijk dank voor uw review. Wij begrijpen uit uw review dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. U heeft bij ons in de avond op 30 december een bestelling geplaatst welke bij ons direct de volgende dag door ons is verzonden. U heeft daar op dat moment ook een verzendbevestiging van gemaild gekregen. Blijkbaar is er bij PostNL rond de jaarwisseling behoorlijke vertraging ontstaan en volgt er een afleverpoging op 4 januari, echter lukt het niet om uw bestelling af te leveren. Daardoor wordt het pakket afgeleverd naar een pakketpunt bij u in de buurt (700 meter bij u vandaan). U heeft onze klantenservice reeds gemaild dat u niet in staat bent om de bestelling af te halen bij een PostNL-afhaalpunt en u daarom de bestelling wilt annuleren. Omdat u nu geen prijs meer stelt op uw bestelling zullen wij (zodra uw bestelling retour is ontvangen) het betaalde bedrag aan u terugboeken. Wij hopen daarmee een en ander goed af te handelen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Goede merken en ook goede voorlichting bij vragen, prettig te woord gestaan
Helpt bij genezingsproces
Goede service Snelle levering Verpakking mag kleiner in een zakje of zo zodat er minder bomen gekapt hoeven te worden.
Zeer goed kwaliteitsproduct voor een goede prijs weten aan te schaffen. Daarnaast doen de mensen bij Gezondheidaanhuis wat ze zeggen: we hadden het vlot in huis. Communicatie is helder. Zeer tevreden, wij bevelen zeker aan!
Het voorraadbeheer kan wel wat beter. Als ik wat bestel en er staat voorraad dan verwacht ik ook levering. Niet diverse emails dat iets niet leverbaar is vanwege een fabrikant die er mee gestopt is. Dat ik vervolgens een alternatief kan kiezen is mooi, alleen is het een heel ander soort thee dan ik eigenlijk wilde kopen. Emails zijn keurig en begripvol enz., maar als klant wil ik dit gewoon niet zien. Ik kan mijn tijd beter besteden. Natuurlijk is het druk en is er een tekort aan mensen enz. Maar dat hebben alle logistieke bedrijven. Bij de belangrijkste concurrent heb je dit niet, daar staat keurig dat iets niet op voorraad is (of wel en hoeveel). Die levert ook veel sneller, maar heeft niet hetzelfde assortiment. Vandaar ik steeds wissel. Je moet wat. Dit is de 2e keer dat dit gebeurt, vandaar dat ik nu extra kritisch ben. Het is om jullie te helpen. Bedankt.
super
Gezondheid aan huis, is accuraat, snel, professioneel en goed communicatief.
Wie immer, schnelle Lieferung und unkomplizierte Bestellung.
Immer schnelle und zuverlässige Lieferung!
Wie immer gut und bei fragen freundlich. Schnelle Lieferung.
Die Ware ist günstig und würde schnell geliefert
Selten eine so unkomplizierte, schnelle und freundliche Abhandlung eines online Portals kennen gelernt. Da werde ich bleiben.
Goede kwaliteit en sevice
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Nio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!