Auch sehr netter und freundlicher Kontakt, jederzeit wieder. Danke!
Volgens mij had ik op vrijdagavond besteld en zaterdag de crème al in huis. Razendsnel. De sorion repair creme die ik bestel werkt super voor mijn psoriasis, heel blij mee.
Bestelling snel bezorgd.
Wij bestellen geregeld onze probiotica producten van totalprobiotics bij gezondheidaanhuis. Steeds keurig geleverd aan een goede prijs.
Ich habe Ihnen nichts zu sagen, ich habe die Bestellung schnell aufgegeben und sie kam genauso schnell bei mir zu Hause an, alles ist in Ordnung
Snel ontvangen!
Schneller Versand und angemessene Preise! Danke
Ik heb goede ervaring met de producten, en supplementen die ik regelmatig via "Gezondheid aan Huis" bestel en gebruik.
Altijd snel geleverd en het telefonische contact gaat prima. Ik ben zeer tevreden.
Waardevolle aanvulling bij mijn persoonlijk holistisch gezondheidsplan
Hello, I've just picked up Biotics products bought from you. I live in Poland and the courier company that was delivering it to me was DPD. They didn't send me any e-mail information nor contacted me via mobile. I had to track your shipment every day and finally pick it by myself from their pick-up point otherwise the parcel would be sent back to you. I don't know if they received my mobile number or my e-mail address, but they should. Best regards Joanna Miszkiewicz
Good afternoon, Thank you very much for your review. We are sorry that the delivery service in Poland has not kept you informed. We will pass this on to our contact person. Kind regards, Team Gezondheid aan huis
Avec gezondheid ana huis Rien a dire produit de qualité équipe attentif et respectueuse envers sa clientèle
Alles super und schnell angekommen
Das Bestellen ist einfach und die Ware ist schnell bei mir.
Die letzte Bestellung war top.Bei der vorletzten Bestellung habe ich 14 Tage auf die WARE gewartet.Die Begründung war,dass ein Medikament nicht vorrätig war.Ich hatte für über 200 Euro bestellt ,dann hätte man ja die verfügbare Ware schon mal schicken können und das fehlende Medikament nachliefern können.Das wäre Kundenservive gewesen
Sehr geehrter C Kanehl-Holz, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns zu hören, dass Sie mit dem Fortschritt Ihrer letzten Bestellung zufrieden sind. Es ist tatsächlich so, dass wir, wenn wir ein bestimmtes Produkt nicht auf Lager haben, mit der Lieferung warten, bis dieses Produkt auch verfügbar ist. Bei Ihrer Bestellung können Sie sehen, welche Produkte vorrätig sind und welche nicht. Die voraussichtliche Lieferzeit ist ebenfalls angegeben. Wenn Sie möchten, dass der vorrätige Teil Ihrer Bestellung versendet wird, können Sie dies jederzeit in den Kommentaren angeben! Das ist überhaupt kein Problem. Mit freundlichen Grüße, Team Gezondheid aan huis
Heel 2024 zijn al mijn bestellingen perfect uitgevoerd. Goede kwaliteit producten en zeer snel geleverd. Waarvoor dank en wens alle medewerkers een goed 2025, waarin ik er vertrouwen in heb dat het weer zo goed zal gaan.
Er wordt altijd op tijd geleverd. De communicatie is altijd duidelijk en men doet wat men zegt. Zeer tevreden!!
Goede producten.goedr service en goede omschrijving van producten.
Zeer tevreden met een breed assortiment en altijd een snelle leverantie in het buitenland. Dank voor jullie service
Goede producten en goede service
I am using this cream for almost 2 weeks, and I can say that it works good for me. I am sleeping beter, and that was my big concern. Now I can sleep. Thanks for this cream.
Sorion crème besteld, doet nog niet dat wat ik had gehoopt. Wel heel fijne crème, blijf nog even volhouden.
Al jaren bestel ik hier mijn supplementen, goede prijs/kwaliteits verhouding. En altijd dag later thuisbezorgd
Goede producten, snelle service, goede communicatie!
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Nio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!