Altijd snel geleverd en je betaald bij gezondheidaanhuis.nl nooit de hoofdprijs, en dat is precies wat wij willen.
Fijne webshop met veel keuze
zie hierboven
Bin sehr zufrieden mit allem. Immer wieder gerne. Liebe Grüße aus Deutschland.
Bin sehr zufrieden mit den Produkten sowie mit dem Service. Rundum top :) kann Gezondheid an huis uneingeschränkt empfehlen!
snelle & betrouwbare service
zeer goed
uitstekende webshop
Ik kreeg na mijn orderplaatsing een duidelijke mail alsook later een update over de verzending.
Nach anfänglicher Skepsis (Erstbestellung und dann noch aus dem Ausland ) war ich allerdings schnell überzeugt. so einen toller Service, schnelle Abwicklung meiner Bestellung sowie Lieferung innerhalb von 2 Tagen. Ich kann nur sagen vielen Dank.
Goed, snelle levering. Niets om te klagen
I almost always find my non prescription items in this shop and they do their best to accommodate my special shopping needs.
Superschnelle Bearbeitung und Versendung. Einziges Manko ist der Versand über Hermes. Hier werden sehr unfreundliche Zusteller eingesetzt.
Schnelle Lieferung!
Die Produkte entsprechen meinen Vorstellung und helfen mir sehr bei empfindlicher Haut mit Ekzemen.
Bestellen is simpel omdat duidelijk is wat het aanbod is en het shoppen is een fluitje van een cent. Eenmaal besteld en betaald heb je je spullen binnen een paar dagen in huis. Kwalitiet van het produkt is prima.
nur im Ausland erhältlich, Versand und Ware einwandfrei
immer gute erfahrung, sehr schnelle leiferung.alles läuft problemslos
Ik heb groenlipmossel besteld en ben zeer tevreden met het product. Is ook heel snel en goed bezorgd. Prima webshop.
Na een bioresonantie behandeling werden mij een aantal capsules en druppels geadviseerd. Aanbevolen werd deze bij gezondheid aan huis te bestellen. Een betrouwbare en leverancier van kwalitatief goede producten. Met een dag had ik ze in huis. De gebruiksperiode is echter nog te kort om over de resultaten te kunnen beoordelen.
alles verloopt heel vlotjes, antwoorden worden vlug geantwoord, kortom perfect! DANKE
correct, zeker telefoon contact
Alles perfekt
bestellingen arriveren snel en inhoud pakket is in orde goede service al jaren klant
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Nio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!