Sehr gute Internetseite, problemlose Bestellung. Auch ständige Information über Tracking der Sendung.
De service is duidelijk en gepast. Nog geen onvolkomenheden meegemaakt. Soms duurt het even iets langer als een van de bestelde producten niet op voorraad is.
Hallo ja gewoon goed zoals gewoonlijk weer
Schnelle Lieferung, guter Kontakt
Vlotte en probleemloze bestelling/levering. Druppels waren bij onze apotheken niet meer te verkrijgen. Ze helpen nochtans enorm goed om herpes/zona te beperken.
Snel goede hulp vriendelijk super dit in Ede te hebben!
Gute Kommunikation, tolle Auswahl, super Angebote, top Qualität und blitzschnell geliefert. Immer wieder eine Freude.
Produktgruppe sehr gross und qualitativ sehr gut. Sehr schnelle Lieferung. Immer wieder, kann ich nur empfehlen.
Op internet stond een oude aanbieding. Bij het aanklikken kwam de volle prijs. Werd gelijk opgepakt. Wat een fijne no nonsens benadering van Gezondheid aan huis. Een verademing
Kann ich nur empfehlen
Snelle afhandeling van de bestelling
graag vermelden wanneer een artikel niet meer gevolgd wordt.
best te vrede
Mit der Bestellung insgesamtwar ich hoch zufrieden und wende mich sicher wieder Sie.
Altijd goede service, snel geleverd en goede producten!
al vele jaren gebruik ik groenlipmossel met succes tegen de artrose in mijn onderrug. Een poosje had ik het niet gebruikt omdat ik Vitaepro gebruikte. Maar toen kwam de pijn in mijn onderrug weer terug. Ik ben groenlipmossel weer gaan gebruiken en de pijn verdween. Duidelijker kan gewoon niet.
Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Gezondheid aan Huis. Zeer tevreden over de snelle correcte levering. Kortom alles naar wens.
Bin sehr zufrieden, schnelle und unkomplizierte Abwicklung.Die Lieferung geht auch immer schnell.Kann man nur weiterempfehlen.
I am very satisfied, the order was delivered quickly and without any problems. I highly recommend it
Zoals steeds snelle levering en ruim aanbod. Ook op service is het zowat de beste. In al die jaren nog geen enkel probleem of snel opgelost.
Alles verloopt vloeiend en snel.
Ik vind de website en het leverproces heel fijn. Het is snel en makkelijk, omdat ik mijn eigen login heb en zo alle producten in een keer weer in huis kan hebben.
Altijd snel geleverd en prima producten
Ich habe mit dem Shop sehr gute Erfahrungen und kann den Shop empfehlen.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Nio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!