Zeer snelle verzending en ook goede producten Wel een foutje bij het geleverde product maar goed communicatie hierover en het probleem onmiddellijk opgelost
Netjes verwerkt en bezorgd, een optie om achteraf te betalen zou wellicht iets meer vertrouwen kweken bij sommige nieuwe klanten
Blitzschnell versandte Ware und professionelle Abwicklung
Günstige Preise, zuverlässige schnelle und nachvollziehbare Lieferung!
Correct en netjes
Gute Erfahrung gemacht!
Zeer snel geleverd en de prijs was de laagste
Die Bestellung war unkompliziert. Die Lieferung ging schnell. Ich bestelle auf jeden Fall wieder hier!
Alles perfekt
Ik blijf deze Zink bestellen. Ik ga nooit meer terug naar 'normale' drogisterij merken. Hier voel ik me echt het beste bij. Ik gebruik Zink voor extra energie.
top
Goed assortiment, goed verzorgde verzending. Niks te klagen.
De gegeven informatie is duidelijk, aflevering en afrekening correct
Lieferung könnte schneller sein Bewertungskriterien etwas aufdringlich
Goede prijs en snelle levering
Bezorging meestal de dag na bestelling. Prima producten. Veel goedkoper dan andere drogisten.
Schneller Versand und einfache Abwicklung der Bestellung. Für zukünftige Bestellungen für mich: Erste Wahl !
APC Tabletten das beste gegen Kopfschmerzen. Unkomplizierte Bestellung, schnelle Lieferung, gerne wieder.
Ich bestelle stets gerne dort. Versand erfolgt schnell, Ware top, Preise angemessen.
Snel geleverd. Netjes verpakt. Prima prijs in vergelijking met andere websites.
Excellent everytime
Metarelax is een heel fijn middel wat helpt de spieren te ontspannen. Ook helpt het goed tegen hoofdpijn. Echt aan te bevelen!
Vielen Dank für die Zusendung der Ware. Es hat alles gut geklappt. Es wäre schön, wenn die Rechnungen automatisch mit verschickt würden - entweder per Mail oder mit der Ware. Vielen Dank im Voraus MfG AN
Sehr geehrte Frau Neuhaus, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns zu hören, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit verlief. Die Rechnung für Ihre Bestellung sollten Sie mit Ihrem Paket erhalten haben. Selbstverständlich sende ich Ihnen dies auch per E-Mail zu. Wenn Sie sich auf unserer Website anmelden, finden Sie hier auch Ihre Rechnung zu Ihrer Bestellung. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Wanneer opdracht verstrekt meestal de volgende dag al in huis, belangrijk bij medicijnen en vitaminen. Bovendien voor een gezonde prijs.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Nio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!