Steeds altijd vlug en vriendelijk! Top !
top
2 dagen al huis
Goede service, bezorging, informatie en producten.
Schnelle liferung
Volle Zufriedenheit
Immer wieder gerne bei Ihnen zu kaufen :-)
Ich habe Medikamente mit gleichen Stoff bei dieser Apotheke gekauft, die in Deutschland nur auf Rezept vom Arzt verschrieben werden. Die bestellte Ware wurde innerhalb 3 Tage geliefert.
Het product was niet op voorraad maar is toch ophaalde.
Snelle levering en een goed advies!
Duidelijk site, genoeg keuze. Snelle levering.
Geen problemen Snelle levering
Vandaag besteld ,de volgende dag inhuis
Ganz toll!
Bestelling geplaatst en binnen no time werd mijn bestelling al geleverd. Ander voordeel de prijzen van de artikelen die ik besteld had, waren ook nog voordeliger tov andere drogisterijen.
Prima en snelle levering! Fijne en overzichtelijke website.
Einfache Bestellung, schnelle Lieferung. Immer wieder gern
Duidelijkheid in bestelling en snelle levering
Goede service Netje dag er na in huis
Tevreden klant
vlot en perfect
Ongeacht waar je naar op zoek bent, gezondheid aan huis heeft het.
Pasos para hacer el pedido son sencillos. A los pocos días recibes el producto. Contestan al momento tus dudas. Amabilidad garantizada.
Sehr einfache und schnelle Abwicklung der Bestellung. Fragen wurden per Whatsapp unverzüglich beantwortet. Sehr empfehlenswert.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Nio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!