alles rundum zufriedenstellend, vielen dank!
Levering was snel. Maar helaas geen bijsluiter over te nemen hoeveelheden, mogelijke bijwerkingen etc.
Vielen Dank, bin zufrieden, wie immer.
Het kwam aan zoals het werd aangegeven, product is zoals beschreven.
Beste Ayfer Yuruyucu, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u zo positief bent over ons. Wij vinden het vervelend dat u niet alles heeft kunnen vinden waarnaar u op zoek was. Onze klantenservice zal contact met u opnemen over welk product u niet kunt vinden / mist op onze website, dan kunnen zij kijken of wij deze wellicht kunnen toevoegen aan ons assortiment! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Ich bin wie immer sehr zufrieden. Alles perfekt, Service, Lieferung, Verpackung usw.
Al vaak besteld Goede ervaringen
Heel deskundig advies!
Vielen herzlichen Dank für die prompte Lieferung. Schnell, einfach, unkompliziert. Viel Freude bei der Arbeit weiterhin. Mit sonnigen Grüßen aus Deutschland Larissa Hein
Altijd een snelle , betrouwbare en correcte ( af ) levering
Alles einfach - von der Bestellung (Wiederholung vom letzten Jahr) bis zur Lieferung - schnell und zuverlässig
ZEER TEVREDEN PVER LEVERING EN ARTIKEL
Een heel prettig bedrijf en vriendelijke medewerkers.
Trotz das ich aus Deutschland bestelle ist die Lieferung immer so schnell was ich zu den deutschen online Apotheken nicht sagen kann da warte ich länger... Die Auswahl im Shop ist auf wesentlich größer und zum Teil auch günstiger... Ich bin mega zufrieden
Artikel was niet voorradig. Zoals beloofd een dag later wel.
Inmiddels mijn vaste drogist, producten worden netjes verpakt en op tijd verzonden.
Goed assortiment en snelle levering!
Keurig op tijd geleverd in prima verpakking.
Ich hatte zweimal Müsli bestellt. Man hat mich von alleine darauf hingewiesen, dasa beide kein langes Haltbarkeitsdatum mehr haben, ob ich trotzdem beide haben wolle. Habe dann nur eins genommen und das schon per Paypal bezahlte Geld für das andere Müslipaket erstattet bekommen. Top!!!!
Ik heb goede ervaringen met gezondheidaanhuis.nl. Ik ben al jaaaaren klant en heb nog nooit echt problemen gehad. Het is een correcte veilige webshop en je krijgt hulp als je dat nodig hebt.
Precies op tijd bezorgd. Netjes verpakt
Via internet bestellen en de volgende dag geleverd. Prima.
Nog steeds heel goed
Snel geleverd.
Wir finden immer gute günstige Arzneien die helfen!
Breed assortiment. Alles wat de therapeut had geadviseerd was te vinden op de site, alleen sommige producten zijn duurder dan bij andere sites.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD