Goede service en snelle levering!
Zeer tevreden met alles.
Hello, I must say that I’m very happy with everything. The vitamines, the service, everything. Everyone is well spoken, if you don’t speak Dutch that’s not a problem! They will help you in English. The Vitamines are top quality. Till now I’m very very satisfied and very happy!
Was voor mij mijn eerste kennismaking en bestelling en zal niet de laatste zijn aangezien ik heel tevreden ben met deze site. Hier kan je tenminste als Belg ook alle producten bestellen en een heel ruime keuze. Vandaar een tevreden nieuwe klant. MVG.
Gezondheid aan huis heeft bijna alles wat u wenst. Hebben ze het één niet, dan hebben ze wel een evenwichtig alternatief. Betrouwbare site met prachtige gezonde producten. Kom je bij hen langs, je krijgt een goed advies, klantvriendelijk en kennis van zaken.
Bestel met regelmaat Vetara juspoeder navulzakjes. Gebruik deze al jaren naar alle tevredenheid.
Die verlorengegangene Lieferung wurde sofort und unkompliziert ersetzt, die Servicemitarbeiterin am Telefon war sehr freundlich und direkt erreichbar! Vielen Dank für die schnelle Hilfe!
Sehr geehrte Alexandra Boldt, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir haben Sie sowohl telefonisch als auch per E-Mail kontaktiert. Beim Lieferdienst wurde eine Untersuchung eingeleitet und wir haben Ihnen kostenlos eine neue Sendung zugesandt. Sie haben dies in gutem Zustand erhalten. Wir freuen uns, Sie auch in Zukunft wieder bedienen zu dürfen! Mit freundlichen Grüße, Team Gezondheid aan huis
Original recension
Ich warte auf Nachricht, wann ich mit der Auslieferung rechnen kann, die Telefonnummer ist nicht erreichbar und ich erhalte keine Antwort per email!
Goede en snelle levering
Op de site is het simpel om producten te vinden. Daarna kon ik de bestelling vlot afhalen bij een Post.nl punt.
Ik had echt vandaag een supplement nodig. Ik heb gebeld, ze hadden het op voorraad en ik kon het direct ophalen. Zo blij mee! Echt heel goede service!
Ik ben zeer naar tevredenheid geholpen met n vraag over het hoe en wat rond de aankoop van een cholesterol verlagend middel.
Schnell und zuverlassig! Sehr guter Service
goede produkten en snelle levering
Das. Produkt ist wirklich sehr gut. Bezahlung nach Deutschland war einfach nur Klasse. Die Lieferung dauerte 3 Werktage.
Goede ruim gesorteerde merkproducten . Makkelijk op te halen in Ede
Mijn bestelling is vlot en correct uitgevoerd en geleverd. Als ik een suggestie zou mogen doen dan zou ik voor leveringen naar België werken met BPost als partner. De mogelijkheid bestaat om pakket te laten leveren bij een ophaalpunt. Deze ophaalpunten zijn meestal in het dorp van de klant.
Beste Chris, Hartelijk dank voor uw prachtige review. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent met/over ons. Wij nemen uw suggestie mee in ons overleg. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
snel, annoniem, prettig
Vielen Dank, hat bestens funktioniert.
Positief
Gezondheidswinkel voor al je gezondheidsproducten.
Zeer uitgebreid assortiment
Makkelijke website en snelle service Tevreden met de producten
ben zeer tevreden over de levering.
snel, gewoon goed
Mijn ervaring is dat ze je als klant echt horen en dat ze vanuit een vanzelfsprekendheid iets extra’s voor je willen doen als nazorg.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD