Heel blij mee. Al jaren een trouwe klant, assortiment is enorm. En leveringen keurig en snel. Ik ben er blij mee
Hallo al 12 jaar een tevreden klant
Prettige commutatie en professioneel advies op maat! Denken mee en geven deskundige uitleg over de werking van het product kijkend naar de prijs/kwaliteit verhouding.
Produkt bestellt - geliefert - alles einwandfrei
reeds meerdere malen bestelling gedaan en iedere keer perfecte producten en snelle levering . Indien vragen heeft directe en zonder problemen de juiste uitleg .
Snelle levering en service
Alles Bestens
Lto3 beter dan medicijnen
Zufällig im Internet gefunden. Alles super und schnell geliefert. Werde immerhin bestellen
Schnell und gut und freundlich
Super schnelle Lieferung und einfacher Bestellprozess!
Goede webshop
Zeer tevreden Servicegericht en kwaliteit producten Met een altijd goed advies
Zie hierboven. Zal zeker in de toekomst nog bestellen.
Beste mevrouw Kusters, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben contact gehad omtrent uw (per abuis) dubbel geplaatste bestelling en vervolgens eenmaal uw bestelling verzonden en eenmaal geannuleerd, op uw verzoek. De verzonden bestelling heeft u in goede orde kunnen afhalen bij een afhaallocatie. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Original recension
Beste, Ik heb inderdaad een tijd geleden een bestelling geplaatst voor Vloeibare Mariadistel en ben nog steeds aan het wachten want ik heb tot heden nog niets ontvangen. Ik kan het niet begrijpen want ik vond U een eerlijk bedrijf want U betaalde mij de 2de bestelling netjes terug, het geld heb ik wel ontvangen. Ik begrijp er niets van. Graag hoor ik van U. Ingrid Kusters
Produkten snel en goed ontvangen
Ze houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling. Levering gaat supersnel. Echt top!
top producten, vlugge verzending
Al meerdere keren bij Gezondheid aan huis besteld, gemakkelijk, altijd keurig verpakt en op tijd geleverd!
Ich bin sehr zufrieden, auch die schnelle Reaktion bei verlorenen Paket großartig.
Keus in o.a.puur medicatie is uitgebreid. Snel in huis
Die Artikel waren alle wie beschrieben, es war günstig und ist auch problemlos geliefert worden. Dass es etwas gedauert hat, lag zum einen, dass es über s Wochenende war und zum anderen ja wohl eher an den Lieferdiensten (Länderübergreifend).
Binnen drie dagen was mijn bestelling op het aangegeven adres in Duitsland. Geweldig.
Mijn ervaring met gezondheid aan huis is geweldig klant vriendelijk ,klantgericht. En zeer behulpzaam . hartelijke groet, Mevr W. Kramer - Jongsma
Top Kommunikation! Top Ware! Top Verpackung und Versand! Weiter so!!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD