Altijd snel bezorgd, prima A merken en goedkoopste in Nederland
Wij zijn nog altijd heel tevreden over de service en producten !
Altijd goede service en snelle verzending voor lagere prijzen
Die Bestellung ging sehr schnell und lief Reibungslos ab. Hätte mir gewünscht wenn auch vieles mal in Deutsch steht.
Der Bestellvorgang ist einfach. Die Lieferung war schnell und pünktlich.
All my orders fulfill in very professional way!
Bin sehr zufrieden und bestelle gerne wieder
Goede kwaliteit. Alleen jammer dat de gel zo duur is, vooral omdat we niks vergoed krijgen van de zorgverzekeraar
Schnelle Lieferung..alles super
Ben zeer tevreden met de snelle en goede afhandeling
Vlotte levering van de producten die ik wilde hebben. Beschrijving van de producten is goed. Netjes verstuurd.
Product geschikt voor dagelijks gebruik en voor de voorziene behoefte. Bovendien professionele begeleiding indien nodig en zeer snelle levering !
Had per ongeluk een dubbele bestelling geplaatst, deze werd door jullie opgemerkt en geannuleerd, geld al snel terug geboekt.
Het assortiment supplementen (parasietenkuur) is vergezeld van een duidelijke gebruiksaanwijzing.
Het is een fijne webwinkel, alles goed te vinden en de volgende dag bezorgd. Blij mee.
Schnell verschickt
Zeer positief groot assortiment snelle levering.
Alles is top ! Products zijn geweldig!
Overzichtelijke betrouwbare webwinkel. Groot assortiment, betaalbare prijzen en alles direct leverbaar. Producten zijn steeds netjes en met zorg ingepakt. Top!
Ik ben helemaal tevreden over de service van Gezondheid aan huis.
Goede producten voor lage prijzen en groot assortiment
Gute Beratung
Website is in orde, alles snel en correct geregeld
Goed!
Veel op voorraad, erg fijn.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD