Keuze, aanbod en advies zijn prima!

De ontvangst was spontaan en prettig. Het aanbod breed en we werden goed geholpen tijdens onze keuze.

Mooie materialen en goede service

Super fijn bedrijf

Goede prijs kwaliteit verhouding. Alles wordt netjes geleverd en geplaatst. We hadden een probleem met de overgordijnen dit werd snel en deskundig opgelost

Goede prijs en uitstekende service!

Zeker aan te bevelen!

Super service, meedenkend en snel

Heb al diversen keren aankopen gedaan via dit topbedrijf. Ook de pech dat een deel niet goed werkte en buitengewoon snel opgelost. Zeer tevreden vandaar vijf dikke sterren, dikke tien of hoe je het ook zegt. Ze komen langs voor advies en opmeten en ook ophangen kunnen ze verzorgen, ook de prijzen zijn zeer goed, alles van a tot z is dus goed. Nee heb geen aandelen bij dit bedrijf en ben gewin een fan. Edwin Studio76.nl

goed advies van Maikel, prettig en toegankelijk persoon

Mooie zwarte houten shutters laten plaatsen in ons huis. We zijn er heel blij mee.

Goed product, vriendelijke monteur, bij service achteraf minder klantgericht dan bij verkoop

Goede informatie bij verkoop, snelle reacties, vriendelijke kundige monteur, nazorg/service bij 'klachtje' helaas niet erg klant- en servicegericht, later wel op teruggekomen maar was een vervelende ervaring (jeugdige overmoed en onervarenheid misschien)

Toppie

Drie jaar geleden reeds zaken gedaan met Raamstyling. Prijs/kwaliteit super. Service geweldig en het belangrijkst,komt afspraken goed na!

Alles netjes en snel geregeld

Goede service!!

Ik zou raamstyling zeker aanbevelen!

Topservice

Topservice! Fijne mannen, werken zeer netjes... goede prijs, top kwaliteit en zeer snelle service binnen 4 weken hadden we alles al hangen. Vragen iedere keer hoe we wat willen en welke mogelijkheden er zijn. Leggen alles goed uit en geven tips! Aanrader!

Subliem! Zeer correcte manier van zaken doen. hun zaken d

Het enthousiasme en zorgvuldigheid waarmee dit jonge team zaken doet is van hoge kwaliteit. Van A tot Z staan ze paraat voor je als klant. Geven goede tips. Nemen de tijd voor je. Komen afspraken stipt na. Zeer goede prijs kwalitiet verhouding. De interne communicatie loopt gesmeerd. Kortom je krijgt goede zin van de samenwerking en het eindresultaat!

professionele en zeer plezierige ervaring

Ontzettend fijne samenwerking met mijn project. zeer kundig en het eindresultaat was snel en goed voor elkaar

Super service

Goed advies. Adviseur is bij mij thuis gekomen voor het geven van advies en het aangeven van de mogelijkheden. De monteur is vakkundig te werk gegaan. Al met al een hele goede ervaring met Raamstyling. De raamdecoratie hangt super mooi.

Goede service, dat zie je nog maar weinig tegenwoordig!

We zijn vriendelijk behandeld en goed geadviseerd in de showroom! Aardige medewerker op bezoek gehad om de jaloezieen in te meten! Aardige medewerker montage! Goede service, zeer vriendelijke medewerkers en ook nog eens mooie jaloezieen voor de raam!

Goede service, mooie producten

Professioneel geholpen, duidelijk en meedenkend. Producten zien er erg mooi uit!

Uitstekende service voor een goede prijs!

We zijn prettig geholpen in de showroom waar meer dan genoeg keuze is in verschillende materialen en kleuren. Tijdens ons eerste bezoek meteen geslaagd voor jaloezieën en gordijnen. Binnen enkele dagen kwam een medewerker bij ons thuis om alles in te meten. Binnen enkele weken was alles binnen en is alles netjes conform afspraak geleverd. Helaas was er wat mis gegaan met de productie van de gordijnen, dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Dit is direct opgepakt door Raamstyling en zonder moeilijk te doen netjes en snel weer opgelost, prima service!

Mooi jaloezieën perfecte monteur super netjes gehangen en alles schoon achter gelaten Zou iedereen aanbevelen En prijs technisch super interessant W raaymakers

Goede service en prijs

Goede service en prijs

Alles is top!

Wat een goed georganiseerd bedrijf! Wij hebben de jaloezien bijna door het hele huis hangen, zijn er heel blij mee. Een aanrader!

Super! Heel professioneel en ook heel vriendelijk

Heel professioneel en ook heel vriendelijk

Fijne service, goede monteurs en mooie materialen voor een prima prijs.

Professioneel en persoonlijke aandacht

Ze dachten erg goed met ons mee en kwamen met goede adviezen die aansloten bij onze persoonlijke wensen. Ook de service bij het ophangen was erg prettig.

Vakkundig gemeten en gehangen. Goede kwaliteit.

goede service en prima advisering

Fijn ontvangen in de showroom en prima advisering gekregen. Binnen een week alles opgemeten en binnen 10 dagen geleverd en gemonteerd. Ben zeer tevreden en het resultaat is geweldig.

Leenderweg 254

5644 AD Eindhoven