Fantastische service

Complete raambekleding gekocht bij Raamstyling. Prettig en goed geholpen in de winkel en alles vakkundig en netjes geplaatst. Er was een plissé niet goed geleverd maar was snel opgelost. Ook heldere communicatie en afspraken werden nagekomen. Zeer tevreden!

Prettige service

Duidelijke communicatie, enthousiaste communicatie en fijne service!

Extra lange levertijd maar mooi product

Nieuwe gordijnen besteld. Ook het opmeten door Raamstyling laten doen. Bij levering bleken de gordijnen te kort! Hierdoor nog een maand langer wachten. Uiteindelijk alles netjes uitgevoerd.

Zeer goede service

Raamstyling levert een goed product en heeft een goede service.

Goede expertise en vakwerk

Bij het uitzoeken van de gordijnen en luxaflexen werd er meegedacht en werd er gekeken in wat voor ruimte ik het wilde ophangen. Bij het meten en installeren ervan waren er weinig woorden nodig en werd er snel begrepen hoe ik het graag gehangen zou willen hebben. Het resultaat is precies zoals ik het voor ogen had. Dankjewel

Fantastisch eindproduct en dienstverlening

Bij Raamstyling werken heel klantgerichte mensen die echt het verschil maken met een andere aanbieder. Meedenken vanaf de keuze tot en met de oplevering!

Prachtige gordijnen

Super mooie gordijnen, heel blij mee. Uitstekende service ook. Bedankt Raamstyling.

Topservice en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Een fijn bedrijf, ze vragen een eerlijke prijs voor het mooie werk wat ze leveren. Wij zijn dik tevreden!

Topkwaliteit, topservice dikke aanrader!

Ik heb een super ervaring met Raamstyling. Het advies is top, de kwaliteit is mooi en ze zijn harstikke aardig. Ook de monteur is een topper. Ik zou absoluut hier gaan kijken voor jaloezieën en gordijnen. Het eindresultaat is gewoon top.

geweldig

Na aanbeveling van 3 zussen en 1 broer, ben ik de winkel gaan bezoeken om te informeren. Daar werd ik vriendelijk te woord gestaan door een dame, zij nam alle tijd voor me, en liet me de mogelijkheden zien. Daarna plande zij gelijk een datum voor de metingen thuis. Dit was voor mij zeer prettig. Ook bij het opnemen van de maten thuis werd ik geholpen door een zeer vriendelijke rustige man, met daar waar nodig het advies. De levertijd was snel, en vandaag zijn de jaloezieën gehangen, en je raad het al, weer een erg vriendelijke man. Wij zijn erg blij met het eindresultaat, en hopen er nog lang van te mogen genieten. Kortom, deze zaak is aan te bevelen, ik zou willen dat er meer van zo'n winkels waren, vriendelijkheid en service kosten geen moeite dat blijkt maar weer

Top service en kwaliteit!

Goed advies, kwaliteit producten en levering volgens afspraak :-)

Uitstekende service, tevreden over het produkt.

Eind maart bestelde ik bamboe-jaloezieen bij raamstyling.nl. Ik kreeg in de winkel eerst goede voorlichting over de verschillende soorten jaloezieen. Kort daarop volgde de inmeting en een paar dagen geleden zijn ze vakkundig door een medewerker gemonteerd. Ik ben zeer tevreden over de service en het mooie resultaat.

Goede ervaring!

Heel fijn geholpen! Mensen denken echt mee. Afspraken worden goed nagekomen. Product ook naar wens. Kortom een verdiende 10!

Top product en service

Mooie winkel, goede prijs kwaliteit verhouding en allemaal fijne mensen in het team.

Prijs/kwaliteit fantastisch met super service!

Prijs/kwaliteit fantastisch met super service! - Leuk enthousiast bedrijf - Mooi product voor een goede prijs - Snelle levering

Super service

Nette vriendelijke medewerkers die zorgvuldig de raambekleding hebben opgehangen en gemonteerd. Meedenken in oplossingen en doen graag een stapje extra.

Geweldige kwaliteit, zeer goed geholpen keuze raambekleding en ervaren monteurs

Er werd goed meegedacht bij het maken van de keuze van de raambekleding. De ervaren monteurs hebben alles netjes opgehangen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Het was weer net zo een goed het werk van Raamstyling als bij ons vorige huis .Raamstyling kunnen wij zeker aanbevelen.

hele goede service

na drie jaar een klein probleempje met de jaloezieën,gebeld naar raamstyling we werden heel snel en kosteloos geholpen. goed bedrijf wat ze beloven maken ze ook waar

Hoge kwaliteit, heel klantvriendelijk en een goede service. We zijn heel tevreden over onze gordijnen!

Super service en communicatie! Hangen er super bij en erg klantvriendelijk. Ook de kwaliteit is top.

Wederom super kwaliteit geleverd door Raamstyling!

We hebben voor de tweede keer gordijnen besteld bij Raamstyling en wederom is er uitstekend werk geleverd. We hebben de gordijnen zelf opgehangen en bij de levering werd uitgebreid stilgestaan bij de do's and don'ts. Zo werd eigen montage ook gemakkelijk en zijn we verheugd over het eindresultaat. Super gemeten en gordijnen die zitten als een jas! Thx. Team Raamstyling.

Uitstekend bedrijf met goede service.

Heel ons huis laten voorzien van Raamstyling. Ook snelle levering en vakkundig opgehangen. En mocht er iets mis gaan de service is uitstekend.

Super service!

Rail van het gordijn was kapot. Diezelfde dag wordt er nog iemand langs gestuurd en wordt het gemaakt. Kundige en behulpzame mensen! Super goede service. Bovenal nog steeds erg tevreden over de gordijnen!

Kwaliteit en professioneel

Ik werd heel goed geholpen en in heb meerdere keren stoffen mee naar huis mogen nemen om te bekijken wat het mooiste stond. Uiteindelijk hebben ze nog veel moeite gedaan om de gordijnen te leveren voor mijn verjaardag. En ze zijn prachtig!

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Zie hierboven.

Leenderweg 254