Kwaliteit, service en advies

In de showroom goed advies gehad. Bij het inmeten ook weer meegedacht en goed advies gegeven. De montage is erg goed. Alles wordt netjes achtergelaten en uitgelegd hoe het werkt. Al met al, aan te bevelen. Personeel erg aardig en netjes

vriendelijk en service gericht met een mooi resultaat en extra woongenot

alles met zorg geregeld, goed ingemeten en het juiste advies. ook het monteren ging voor treffelijk, snel en het resultaat is geweldig. helaas wat langer op 1 afwerkkap moeten wachten, maar dan kan altijd gebeuren. en zoals beweerd wordt pas als alles correct is afgewerkt volgt de eind factuur is niet gelogen en vindt ik zeer correct. kortom echt een aanrader. top team bedankt!.

Top bedrijf waar je je nog echt klant voelt.

Afspraak maken in de showroom, ook op zaterdagen kan gewoon. We zijn ontzettend goed geholpen en geïnformeerd over alle producten. Afspraken voor het inmeten en monteren liepen vlekkeloos. Al met al een ontzettend goede service waar je je nog echt klant voelt!

topbedrijf!

komt afspraken erg goed na en prijs-kwaliteit-verhouding is helemaal in orde

Erg vriendelijke installateurs

Ik had shutters besteld. Je moet wel wat geduld hebben ;-) Maar dat is volgens mij normaal in deze tijd. Erg tevreden. Ze komen netjes en vriendelijk opmeten en de boel in een paar uur installeren.

Ik heb Raamstyling mogen ervaren als zeer klantvriendelijk met vakbekwame monteurs

Zeer deskundig personeel, afspraken zijn 100 % nagekomen, goede concurrerende offerte.

Prima op de hoge gehouden wat het verwerking proces is. Netjes alles ingemeten. Stalen bij voor de juiste keuze. Netjes alles opgehangen. Dus fijn bedrijf.!!

Goede en uitgebreide informatie over de mogelijkheden van raamdecoratie

Vlotte afspraken en service. Levering en montage uitstekend. Vriendelijk en kundige monteur. Wij zijn zeer tevreden.

Vanaf kennismaking tot installatie een heel fijn proces geweest. Heel vriendelijk personeel en heel kundig! We gaan jullie zeker aanbevelen bij kennissen en vrienden! Nogmaals dank voor de fijne samenwerking Mvrgr Fam wilgers

Mooie raamstyling. Precies zoals ik gedacht had

In 1 woord geweldig

Goede service en advies. Vriendelijke medewerker. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. Ik raad iedereen Raamstyling aan!

Snelle levering en perfect opgehangen

Sinds ongeveer 1 week de zwarte bamboe jaloeziën in huis. Ze zien er goed uit en zijn gemakkelijk te bedienen. Het professioneel laten inmeten en ophangen ging heel vlot. We hebben de jaloezien zo laten plaatsen dat ze op het raamkozijn zitten, zodat de ramen wel goed open kunnen en we nog steeds bij de klink kunnen.

Helemaal blij

Wij zijn erg tevreden met de zeer goede service. Het is erg prettig dat jullie niet meteen de bestelling plaatsen waardoor ik na veel twijfelen toch nog de keuze kon wijzigen. Heeft iemand nieuwe raamstyling nodig worden jullie zeker aangeprezen.

Prachtige gordijnen en jaloezieën geleverd.

Super fijne mensen die ons uitstekend hebben geholpen. Wij hadden wat problemen met een gordijn en zijn hierbij goed geholpen en alles is perfect opgelost. De gordijnen en jaloezieën waren snel geleverd en gemonteerd. Wij zijn heel blij met het resultaat.

Super service en prachtige raamstyling

De service is super! Lang getwijfeld welke raamdecoratie het mooist zou zijn en de mensen van raamstyling denken goed mee, ook als het gaat om geen standaard ramen. We hebben gekozen voor houten jaloezieen en wij zijn heel blij met het resultaat!

Prima produkten, vaakkundig geinstalleerd.

Zie boven

Prima service maar maak me zorgen over de oplossing

Prima service bij het oplossen van het probleem maar ditzelfde probleem hebben de afgelopen tijd meermaals gehad met verschillende lamellen. Is het binnenwerk wel goed qua concept?

Prima opmeten, prachtige kwaliteit, komen afspraken na.

Het zonlicht dat binnen valt door de gouden luxaflex maakt de badkamer af

soepel verlopen. Geen rommel of beschadigingen bij het monteren

Goede service, mooie jaloezieën

De service van Raamstyling is super. Van offerte tot het daadwerkelijk ophangen van de jaloezieën. We hebben een paar keer gevraagd om de datum van levering te verplaatsen en ook dat was geen enkel probleem. We hebben boven en beneden alle raambekleding van raamstyling en zijn er erg blij mee!

Zeer goed en correct

Uitmuntend

Goed advies . Prijs kwaliteit prima. En uitstekende service.

Goede communicatie en goed product

Fijn gesprek op locatie gehad voor onze in between gordijnen. Communicatie verliep erg netjes en er werd gewoon gebeld dat de levertijd wat vertraagd was (wat natuurlijk kan gebeuren) en niet via de mail. Plaatsing verliep vlot en vakkundig

Aantal weken geleden in de winkel geweest om te kijken. Werden super geholpen en daardoor kwamen we snel tot een keuze. Nadat ze kwamen inmeten zou het een paar weken duren voordat het klaar was, maar dit was veel eerder dan gedacht. Montage ging snel en we zijn echt blij met het resultaat. Super bedankt

Super tevreden

Super tevreden! Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Advies op maat! Snelle en nette aflevering. En je wordt gedurende het proces goed op de hoogte gehouden.

Leenderweg 254

5644 AD Eindhoven