Goed advies, mooie prijs en uitstekende montage!

Wij wilde luxaflex met een band. Na overleg in de winkel en de foto's die wij te zien kregen waren wij overtuigd dat zonder band bij ons mooier zou zijn. Zeker na de montage zijn wij bevestigd in die keuze en zit het er super mooi uit.

Goede service, mooie producten

Zeer tevreden met onze jaloezieën van Raamstyling. Goed advies gekregen in de showroom en goede communicatie over de bestelling via telefoon en e-mail. De jaloezieën passen perfect en zijn van mooie kwaliteit.

Alle afspraken erg punctueel nagekomen!

Prima bedrijf. Leuk om mee te werken. Ik ben erg tevreden.

goed bedrijf goed advies

We hadden een verkeerde jaloezie besteld, en zonder problemen hebben ze een nieuwe gemaakt op de juiste maat. Ben er blij mee

Professionele mensen en ze geven goed advies

Ze hebben ons uitstekend geholpen met het maken van onze keuze mbt raamdecoratie. Scherpe prijzen en professionele montage.

Goede service vanaf het begin tot einde. Montage ook erg goed. Komen afspraken goed na.

Goede service en mooi resultaat

Ontzettend fijn geholpen en nu mooie raambekleding in huis!

Aanrader op gebied van raamstyling

Erg blij met onze aluminium jaloezieen! Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Prima service, en een mooi resultaat.

Goed advies en persoonlijke aanpak!

Keurig advies, je weet direct waar je aan toe bent en vlotte levering. Kortom, alles prima!

uitstekend

Raamstyling heeft producten tegen een betaalbare prijs. Ze geven deskundig advies en houden rekening mee met mogelijkheden voor plaatsing in huis. Ze houden zich aan de gemaakte afspraken. Ik ben erg blij dat al mijn ramen nu voorzien zijn van jaloezieen.

Snel en buitengewoon accuraat afgehandeld

Van begin tot het eind plezierige afhandeling

Een goed en snel bedrijf

Dennis de man met kennis

Dennis de monteur heeft op een hele mooie manier onze bamboe jaloezie opgehangen. Klasse!!!

Erg tevreden en snelle levering

Klantvriendelijk personeel, snelle levering en plaatsing. Wij zijn erg tevreden en bevelen raamstyling iedereen aan.

Heel prettig

Betrokken. Goed advies en de monteur ging pas weg nadat alles perfect hing.

Fijn bedrijf, snel geleverd en gemonteerd. Geen omkijken. Super

Fijn bedrijf, snel geleverd en gemonteerd. Geen omkijken. Super

Gaaf modern en klantvriendelijk bedrijf.

Ik had een prijs gewonnen via FB. Ze hebben hun best gedaan mij te vinden. Zo lief. Daarbij waren ze nog eens erg hulpvaardig bij het uit zoeken van de juiste raambekleding. Ze zijn modern, klantvriendelijk, gezellig en hun showroom heeft een prachtige uitstraling. Gewoon een top bedrijf.

Denken goed mee en mooi gemonteerd

Vakmensen!

Een zeer positieve prijs-kwaliteit verhouding

Raamstyling is betrouwbaar en goed in service. Als je een vraag hebt hoef je maar te bellen. Wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie zou ik iedereen adviseren om Raamstyling.nl niet te vergeten. De prijzen liggen verrassend positief t.o.v. de bouwmarkten die stunten en de service van Raamstyling is uitstekend inclusief montage. Bij de bouwmarkt stopt de service bij de schuifdeur.

Prettig, duidelijk en vriendelijk!

Wij zijn super goed geholpen door het team van Raamstyling. Open en heldere communicatie, goede en snelle service!

Super service!

Ik ben heel tevreden met de jaloeziën en de service die ze hebben geleverd! Snelle levering en goed contact met Raamstyling!

Mooie jaloezieen, zeer goede service

Vanaf het eerste contact , vriendelijk en een zeer goede service!

Zelden zo'n persoonlijke en perfecte service meegemaakt

Van offerte tot montage perfect verzorgd!

Leenderweg 254

5644 AD Eindhoven