De lantaarn is goed aangekomen ben zeer tevreden.

Adequate afhandeling van vraag

Betrouwbaar en zorgvuldig

De oranje LED-kaarsen waren niet leverbaar, maar dankzij een tip van de verkoper kon ik de gele LED-kaarsen simpel ombouwen tot oranje. Geniaal.

Vriendelijke mensen die ook klaar staan met een oplossing als er iets verkeerd is gegaan

Snelle levering en netjes ontvangen

Voor vrienden 3 mooie gedenkharten besteld in 2 zendingen. Precies als op de foto's, mooier zelfs. Heel erg bedankt voor de goede service.

Top!!

Snel en goed geleverd

Raad iedereen jullie aan

Snelle service. Krijgt wat je ziet. Zit goed verpakt. Zeer tevrede

netjes en correct

keurig en netjes

Heel mooi

Goede verzorging en ben heel tevreden over ik zou jullie bij iedereen aan bevel nog bedankt afzender mevrouw van gelder hornman stadskampstraat 1 5223xw den Bosch

Snelle service, mooi product

Prachtig product ontvangen. Met zorg gemaakt en vlotte service.

Zorgvuldig

Goede omschrijving van de artikelen, zorgvuldig ingepakt en bezorgd.

Bij navraag kreeg ik een geruststellend antwoord.

De levering bleef eerst uit, maar na telefonisch contact bleek dat een gevolg van de levering van de fabrikant. Ook de DPD dienst was niet al te vlug. Ook werd de mogelijkheid van afhalen bij " De Buren " niet geactiveerd.

tijdig is een goed product geleverd

en daarbij heldere communicatie. Uw soort ondernemers heeft Nederland nodig!

Perfect voor een superprijs

Snel niet duur en goede kwaliteit

Snelle levering, product omschrijving correct

Ik had de Buddha urn besteld. Deze werd binnen korte tijd afgeleverd. Product zoals beschreven en ik ben er heel blij mee.

Bestellen en ontvangen,

Materiaal goed verpakt en snel bezorgd.

Goede en fijne service

Mooie urn

Een hele mooie urn, goede uitleg omtrent het kopen van de urn, prima verzending en top dat jullie aan het milieu denken om gebruikte verpakking te hergebruiken. Toppie.

Fijne service, snelle levering

Zeer blij met de vlotte levering. De urne heeft een mooi plaatsje gekregen.

geweldig

zeer te vrede als wat is en je belt word je netjes geholpen

Alleen maar positieve ervaringen

Meerdere keren wat besteld, netjes verzorgd

Ik wacht nog op resultaat

Wat betreft de producten 100% , levering is iets minder De 1ste levering was binnen de afgesproken termijn in een degelijke verpakking aangekomen, de 2de levering werd onaangemeld bij een pakjesdienst afgeleverd waar ik het daags nadien kon gaan ophalen. moest ik daarvoor 10 € verzendkosten betalen. Ik heb meteen de Urnwebshop gemaild en zij zouden mij de transportkosten terug betalen. tot op heden nog geen terugbetaling ontvangen

Uitstekend !

Na het overlijden van mijn dierbare hond van 15 jaar was ik opzoek naar een bijzondere urn voor mijn beste maatje . Na op zoek te zijn gegaan kwam ik bij urnwebshop.nl uit en heb een prachtige urn uit kunnen kiezen en heb deze netjes in uitstekende staat binnen de genoemde aflever tijd ontvangen. Een prachtige gedenkstuk die je lang niet overal kan vinden, mooi en uniek ! Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en de service van urn webshop.nl

Er was iets niet helemaal juist geleverd, maar dit werd perfect en zonder discussie hersteld ! uitstekende service !

Twijfelachtig

Tot nu toe mn bestelling v 2 gedenkharten nog niet ontvangen,hoop dit vlug thuis te krijgen, hoop op vandaag

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.