Niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Website was duidelijk en veel keuz

Werd snel en netjes bezorgd Blij mee

Snelle levering binnen 24 uur !

Goede service na telefonisch contact direct besteld en de volgende dag al in huis .

Goede en fijne service

Goed en snel contact

Alles correct verlopen

De items die ik bestelde waren perfect verpakt, zonder enig risico op schade. De levering verliep zoals aangegeven op de site correct en vlekkeloos en op de aangegeven datum.

Alleen de bezorging was niet goed ze hadden de doos met de urn voor de auto neer gezet op de oprit ik krijg nu steeds mail dat het niet bezorgt is moet 1.95 betalen voor bezorging

Mooie kattenurn

Goede service en snel in huis

Mijn ervaring met Urnwebshop.nl was uitstekend.

Ik heb onlangs een graflantaarn besteld bij Urnwebshop.nl en ik ben erg tevreden met de service en het product. De lantaarn is van hoge kwaliteit en is precies wat ik zocht. De bestelling werd snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Ik zou Urnwebshop.nl zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een graflantaarn of andere herdenkingsartikelen.

Goede services en kwaliteit

Heb een ashanger besteld. Mij oprechte complimenten voor dit bedrijf hoe deze word bezorgt en hoe deze is ingepakt. Zo zorgvuldig heb ik dit een bedrijf zien doen en met respect. Deze winkel is zeker een aanrader. Nogmaals dank je wel voor de goede service. Yvonne

6 weken wachten en 3 keer andere keuze maken

Urn set besteld. Volgende dag telefoon dat de kleur niet leverbaar is en alternatieven werden aangeboden. Andere keus gemaakt. Bestelling kwam niet en na een maand blijven rappelleren kwam eruit: urn set is NIET meer leverbaar! Terug op de site gegaan om weer een andere keus te maken dubbel gecheckt of dit wel leverbaar is en dat was goed. Uiteinde bleek dat het waxinelicht urn toch niet leverbaar is! Inmiddels zijn we 5 weken verder en heeft dit heel veel boosheid en verdriet opgeleverd in deze rouw periode! We kunnen nu na 6 weken wachten pas mijn nabestaanden ophalen, dit had niet gehoeven als het bedrijf bovenop de geplaatste orders had gezeten.

Correct

Heel mooie urne ,zoals op de foto ,Goede kwaliteit

Snele levering! Zeer tevreden!

Ongelooflijke snelle levering!!! Met grote zorg verpakt,en zoals verwacht heel mooi gemaakt.(urn hand met vlinder) Wij zijn héél tevreden!!!!

Goed verzorgd op tijd verstuurd zoals afgesproken

Alles in goede staat ontvangen en het is precies zoals beschreven op de website, ben er erg blij mee!

Heel mooi

Hij is zoals op de foto en snel in huis

Slecht

Een week geleden materiaal besteld nog steeds geen bevestiging gekregen dat het reeds opgestuurd is.

Goed & Betrouwbaar

Hebben hele mooie gedenktekens

Prettig contact en vlotte afhandeling

Tijdens telefonisch contact direct concrete informatie gekregen. Daarna de bestelling die ook correct werd afgehandeld. Verpakking was zeer zorgvuldig ivm de kwetsbaarheid.

Goed product snel geleverd

The last purple strips of both hearts had fallen off. Luckily they were intact and I was able to glue them back on with no problem. The reason I decided to do this , and not return them, was the fact I had promised these urns to friends who would be leaving the country shortly. They thought,as did I, that the urns are beautiful.

Vlotte en goede service

Artikel is zoals op de website staat afgebeeld.

Positief ervaren

Heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen! Ben nog steeds aan het wachten . Heb geprobeerd met post’nl contact te krijgen en 16 minuten aan telefoon zonder antwoord ‘ Dan contact opgenomen met urnwebshop en heel vriendelijk te woord gestaan.

Snelle levering en perfect verpakt ..ik ben heel tevreden

Goede snelle service

Het aangekochte product klopte precies zoals afgebeeld. Is met zorg ingepakt en verstuurd.

Heel vlotte bezorging

Ik had het eerder binnen dan het verwacht was

Gewoon perfect geregeld :)

De urn zat heel netjes verpakt en de levering via DPD ging ook goed. Ook de urn zag er heel mooi uit en ook de kwaliteit is zeer goed.

Vlotte service, mooi product

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.