Heel mooi materiaal

Heel mooi en super goed verpakt!

Prima service kan niet verbeterd worden

Ik heb mijn gedenkteken goed en zorgvuldig ontvangen.

Grote keuze en mooie prijzen

Heb al meerdere keren hier besteld en zou het in de toekomst, als nodig, weer doen.

Correcte snelle aflevering

In tijden van verdriet wil je geen poes pas wil je correcte en snelle service! En dit hebben wij mogen ondervinden. Onze lieve viervoeters hebben een plekje gevonden in het knuffelhartje van rozenkwarts en labradoriet.

Snelle levering, jammer alleen dat ik wel een opmerking erbij heb gezet, masr dat er vervolgens daar geen vervolg op komt. Maar verder snel en super netjes verpakt.

Mooie bio urn voor weinig geld.

Ik heb vaker bij jullie besteld. Altijd netjes afgeleverd. En het is niet duur

Hele goede winkel

Wederom een hele mooie urn besteld. Hele mooie kwaliteit, snelle verzending. Daarom de tweede al hier. Ruime keuze en goede prijzen Aanrader

Goede site, de bestelling werd keurig en goed behandeld.

Ik ben een zeer tevreden klant die netjes de urn goed verpakt thuis afgeleverd heeft gekregen. Zou de urnwebshop zeker bij familie, vrienden, kennissen enz aanbevelen. Jullie verdienen de warme douche. Met vriendelijke groet, M. J. Bovendeert- van den Heuvel

Heel mooi gemaakt

Wij hebben op zondag besteld en op woensdag was het al binnen . Snelle serves . Was heel mooi de vingerafdruk goed zicht baar. En was goed in gepakt dat het niet kon beschadigen. Daarom nog 2 meer besteld hopelijk komen die van de week nog binnen. Was goed verzorgt en netje op de mail geïnformeerd. Ik zou jullie wel aan bevelen aan mensen uit de buurt. Top ga zo door. Vriendelijke groeten fam Reuser uit Den Bisch

is prima gegaan

prima gegaan

Ashanger met pootjes

Ik heb een prachtige ashanger met pootjes er op in het zilver. Er zit zelfs een beschrijving bij hoe je het moet behandelen om er de as of haartjes in te doen. Ik vind het prachtig! Alles is ook snel aangekomen en met veel zorg verpakt. Dank je wel voor dit prachtige sieraad@

Snel, correct, mooi product

Positief

Mooi.

Zeer tevreden over de lantaarn die ik besteld had voor op de grafsteen van mijn ouders .Hij ziet er mooi uit ,werd snel bezorgd,en was netjes in gepakt . Hoop dat hij lang mooi blijft . koop zeker bij de Urnwebshop .nl een nieuwe als deze door dat hij buiten staat in weer in wind zeker bij deze zaak een nieuwe.

Was goed verpakt ben er heel blij mee

Geweldig!

Prachtige mooie as sieraden. De urnen worden nog nageleverd maar die zijn ook vast heel mooi.

Prachtige ashanger

Snel geleverd en de ketting en de ashanger voldoen volledig aan onze wensen. De mooie zilveren hanger is solide en mijn dochter is er super blij mee. ik heb ergens anders ook een gehaald, maar deze kwaliteit is stukken beter. Dank je wel.

Heel erg mooi en troostend

Toch de bezorger heeft de doos met breekbare inhoud over een poort van 3 meter gegooid terwijl ik thuis was. Wat een boer en wat een wonder dat het niet kapot was.

Goede ervaring

Goede wrvaring omdat als je vragen hebt je er altijd een snel bericht terug kan ontvangen en omdat ze vriendelijk reageren

Betrouwbaar en snel

Goede service en sneller geleverd dan gepland. Precies gekregen wat ik had verwacht.

Product voldoet aan verwachting

Snelle levering, vakkundig product, sieraad voor de nagedachtenis.

Graflantaaren

Was op zoek voor iets op het graf te zetten van mijn vader die pas is overleden, na zoeken via Google kwam ik op deze site uit ,moet zeggen heel mooie dingen goed koop maar ook duren ik het een graflantaaren en de lampjes bestelt super mooi en juist wat ik wilde niet te duur ook een snelle levering top .Bedank

Uitstekende service, waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

Helaas was de urn die ik had besteld niet naar mijn zin. Contact opgenomen met Urnwebshop. Geen probleem, de urn retour gestuurd zonder gezeur. Heel prettig.

Zeeer vrede

Goeiemorgen ik ben zeer tevreden er mee voor die tekst dat sloeg me wel wat er op stond ik had genomen voor mijn moeder dat zakje die had ik altijd bij me soms was bang dat ik zal verliezen nu staat lekker veilig thuis in de kast en je ik ik een dike 10 en bedankt Gr dirk verhoef

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.