Helaas was potje wel erg klein. Niet goed naar afmeting gekeken. Maar mooi om nog klein beetjes as in te bewaren.

Alles naar wens ontvangen

Duidelijke site waar je makkelijk een keus maakt.

Veel keus maar wel overzicht.

Goede communicatie, snelle levering.

Zeker een aanrader

Vandaag mijn urn ontvangen,Super netjes ingepakt en zonder schade binnen gekomen. En voor Andrew Adami een groot compliment voor zijn vriendelijkheid.

heel goed

top

Goed omschreven producten bedankt

Ik vind hem super mooi, bedankt

De urn met orchidee is echt super mooi, en zeker ruim optijd binnen gekregen. Ik wil jullie heel graag bedanken, hij gaat een heel mooi plekje krijgen bij ons thuis.

Mooie urn, snelle levering.

Mooie urn, snelle levering.

buisje was mooi op tijd in onze postbus

Snel geleverd.

Nette levering

Mooie urn en nette levering

Uitstekende service

Snelle levering en makkelijke webshop je vind snel wat je wilt hebben voor je

Belofte maakt schuld

Keurig afgewerkt, zoals bij de bestelling was beloofd. Wel een duur stolpje, met een zilveren haakje waar ik niks mee doe,

Heel goed geholpen

Uitstekende eevaring.

Snelle levering, kwalitatief, overzichtelijk en schappelijk geprijsd.

Geweldig!

Fantastisch en uiterst vriendelijk geholpen, met veel empathie. Snelle levering en product naar volle tevredenheid.

Prachtig

Zoals verwacht erg mooi netjes verpakt top

Heel mooi materiaal

Heel mooi en super goed verpakt!

Prima service kan niet verbeterd worden

Ik heb mijn gedenkteken goed en zorgvuldig ontvangen.

Grote keuze en mooie prijzen

Heb al meerdere keren hier besteld en zou het in de toekomst, als nodig, weer doen.

Correcte snelle aflevering

In tijden van verdriet wil je geen poes pas wil je correcte en snelle service! En dit hebben wij mogen ondervinden. Onze lieve viervoeters hebben een plekje gevonden in het knuffelhartje van rozenkwarts en labradoriet.

Snelle levering, jammer alleen dat ik wel een opmerking erbij heb gezet, masr dat er vervolgens daar geen vervolg op komt. Maar verder snel en super netjes verpakt.

Mooie bio urn voor weinig geld.

Ik heb vaker bij jullie besteld. Altijd netjes afgeleverd. En het is niet duur

Hele goede winkel

Wederom een hele mooie urn besteld. Hele mooie kwaliteit, snelle verzending. Daarom de tweede al hier. Ruime keuze en goede prijzen Aanrader

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.