Wat een keuze

Wat een prachtig(Urn) boeddha beeld heb ik mogen ontvangen. Ik was er helemaal stil van. Nog mooier als op de afbeelding. Mijn moeder gaat een mooi plekje krijgen.

Geweldig service, veel eerder ontvangen

Mooie kwaliteit Snel ontvangen Helemaal toppie

Alleszins goed, alleen mis ik een factuur.

Prima service, alleen mis ik een factuur.

de lantaarn ziet er mooi uit, is snel geleverd. De manier waarop hij is geleverd geweldig. Milieu bewust door hergebruik van verpakkingsmateriaal

Super te vreden met de urn

Urn is netjes verpaken . Binnen een paar dagen mogen ontvangen .

Prachtig maar koerier nog werk aan

Mooi aandenken aan mijn vader bedankt enkel vn pospunt nl de koerier ben ik niet tevreden. Hij belde aan ik ging direct naar beneden in ht flatgebouw met de lift en hij had het gewoon op de grond gezet.er waren al andere mensen die er met mijn pakket vandoor wilden gaan. Best dat een buurvrouw het zag en die persoon erop aansprak.als ik extra 10 euro betaal kan die persoon toch effe wachten tot de juiste persoon het pakket heeft.snap dat hij vertraging had door file maar wat klantvriendelijk zijn is toch niet teveel gevraagd

Mooie urn

Na bijna 6 weken, eindelijk de prachtige urn binnen. Heel blij mee! Wel vind ik het slecht dat er zo slecht gecommuniceerd word tussen de leverancier in Engeland en de webshop. Hierdoor word de klant slecht geïnformeerd, waardoor er onnodig woede word geuit naar de webshop en er toch veel verdriet bij komt kijken. Maar blij dat de urn er is!!

Super service goed verpakt

De urnen zijn in prima staat ontvangen . Waren super verpakt.

perfecte dienstverlening

Mijn product was zeer moeilijk te vinden en dankzij deze webshop hebben wij de mogelijkheid om het gepaste jaarkaarsje bij onze dierbare te plaatsen. Perfect en tijdige levering in een schokvrije en veilige verpakking.

Urnen versturen

Wij hadden 2 glazen hart gedenk urnen besteld. 1 met de tekst opa en 1 met de tekst vader Ze werden geleverd in een doos waar leffe blond bier in had gezeten Totaal respectloos. Zeker bij een product waarvan je weet dat er bij een koper enorme verdriet zit ga je daar op een correcte manier mee om als verkoper

Opzich ging alles prima al vind ik bezorging na 5-6 dagen wel wat lang. Mooi asbeeld, werd alleen door de bezorger voor de deur gezet!! terwijl ik thuis was, beetje respectloos!

Prachtige bronzen duo urn

Wij zijn superblij met de prachtige bronzen duo urn voor de as van mijn beide ouders.Het is een kunstwerk en urn in een. Een prachtig symbolisch beeld van een twee eenheid. Beeld werd op tijd geleverd en super goed ingepakt en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Superfijn bedrijf

Snelle reactie en oplossingen voor vragen en wensen

alles is naar wens gegaan.

goede ervaring ontvangen wat ik heb besteld. ben heel tevreden.

Mooie hanger met collier maar betere communicatie gewenst

Onlangs een ashanger met collier via de webshop besteld/ betaald. Met verzoek om nog een extra collier. Hier werd helemaal NIET op gereageerd. De verzending vind plaats via een koerier voor €10,- binnen 7 dagen… ( zelfde dag al bericht dat er een verzendlabel was aangemaakt maar pas na 7 dagen verzonden in een mega doos opgevuld met kranten ( prima herbruikbaar) met klein doosje met de bestelde ashanger en collier…maar het had ook als brievenbus pakketje kunnen worden verzonden. Dus ja, blij met de hanger maar..berichten lezen lijkt mij een aanrader.

Prachtig

Ik ben zeer tevreden over de urne voor mijn allerliefste hondje. Nu heeft ze een prachtige rustplaats dank je wel

Mooie webshop

Prachtige urn ontvangen in goede staat. Snelle levering.

Geweldig mooi

Is goed in gepakt dat is niet overal Is ook heel aan gekomen dat is toch het belangrijkste

Had 2 (verschillende) urnen besteld Bij 1 (een piramide) paste het deksel niet Dit bleek een fabricagefout Vrij vlot een nieuwe toegezonden gekregen Daarvan sloot helaas het deksel wederom niet volledig goed af Maar wel beter dan bij de 1ste dus met wat improvisatie was deze piramide urn (goed) bruikbaar En werd ik vanuit Urnwebshop.nl heel netjes gecompenseerd in een deel vd kostprijs vd urn Ik kan Urnwebshop.nl dan ook zeker aanraden De mat zwarte 0.5 l piramide urn ivm het deksel probleem zou ik daartegen niet aanraden Maar nogmaals dat ligt aan de fabrikant en niet aan de shop De andere urn welke ik had besteld (de nirvana adieu) is echt prachtig

Het zeer goed verzorgd.

Prima maar produkt matig.

De Urnwebshop was prima, geen moeite was hun teveel maar het produkt zelf was matig. De urn was met een door ons aangeleverde foto simpel bestickert met een witte ondergrond. Dit had beter geweest op een doorzichtige ondergrond. Nu stak de sticker nogal af. Bovendien zo de sticker rond/ovaal zijn maar was hij uiteindelijk vierkant!

Levering volgens plan. Punt!

Geen op of aanmerkingen

Geverzonden

Wij hebben bij jullie besteld En is goed verzonden na ons

Great website, super service!

Urn arrived faster than promised and what a beautiful urn!! Highly recommend! Thank you!

Super mooi

Super netjes afgeleverd.Ben er Super blij mee

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.