Urn is echt fantastisch mooi!

De urn in goede staat ontvangen en hij is fantastisch. Heb hem al aan heel wat vrienden laten zien. Ga zo door en succes met uw bedrijf! Vriendelijke groet, Adri Reijerse-Smallegange

Ik vind de urn prachtig.

Het urntje is heel mooi geworden. Verder klopte de levertijd, en was het werkelijk keurig verpakt. Kan geen minpunten vinden. Gewoon een 10!

De bestelling ging vlot

De urnen zijn in het echt nog mooier als op de website ondanks dat een urn niet zo fijn is ben ik wel erg blij met me mooie urnen van deze webshop

Mooie kwalitatieve afgewerkte urn.

Vlot en goed verpakt opgestuurd.

Goed verzorgd

De mini urn ziet er prachtig uit zeer tevreden

Met dan tevreden

Ik heb een urn gevonden die precies bij de persoon past. Overzichtelijk, snelle levering. Wij zijn meer dan tevreden.

Met dank

Site gemakkelijk te bezoeken, makkelijk en duidelijk om te bestellen en super snel geleverd

Mooi product en op tijd geleverd

Mooie urn en geheel compleet geleverd gekregen. Milieuvriendelijk ingepakt en binnen 5 dagen binnen.

nog geen oordeel

heb nog steeds niks ontvangen. dus ik er niks over zeggen

Alles is perfect.

Snelle levering en heel netjes verpakt.

Ik ben tevreden

Gewoon goed en duidelijk

Goed en vriendelijk

Betaling uit buitenland eenvoudiger maken

Super service

Heb mijn bestelling netjes en snel.gekregen.

goed overzicht producten, snelle levering

Prima!!!!!!!!!!!!!!!!

Tevreden

Toppertje

Zeer vlugge afhandeling, prijs kwaliteit top,

snelle levering!

De vlinder ziet er prachtig uit en voldoet zo goed aan mijn wensen dat ik er nog een ga bestellen.

Het is een hele mooie urnenset, ik ben heel tevreden. Alles is heel goed geregeld en heel netjes afgeleverd. Super

Bestelling is zo mooi, hier zijn we ontzettend blij mee en dankbaar voor.

Ik kreeg een prachtig product en ook nog mooi verpakt.

Ik was aangenaam verrast hoe mooi de knuffel steen er uitzag. Ik moest tekenen bij ontvangst. En er zat ook nog een mooi kaartje bij! Ik ben zeer tevreden.

goede service

mijn eerste aankoop daar en super mooie kwaliteit

Vlug en goeie service

Vlugge en goeie service.

Prachtig hart

Ik ben heel blij met het gedenkaltaar. Ik heb er hangertjes bij laten maken met foto’s van mijn opa’s en deze in de hartjes gehangen. Nu hebben ze een mooi plekje.

Je krijgt wat je ziet.

Mooi strooibusje. Precies zoals het plaatje en beschrijving.

Alles is super verlopen

De bestelling was sneller binnen dan verwacht. Was goed ingepakt.. wat me opviel was dat er weinig plastic inzat en veel karton.

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.