Suuuuper mooi

Ik heb een een hart besteld met tekst en foto. Het is heel erg mooi en gedenkwaardig. Ik vroeg om het iets eerder op te sturen en dat is perfect gedaan. Heel hartelijk dank.

Goed netjes verpakt en geleverd

De urn besteld netjes alles afgehandeld De levering heel netjes verpakt en afgeleverd Zeer tevreden

Goed overzichtelijk website Snelle bezorging En product naar tevredenheid gekozen en uitgezocht.

Netjes binnen de afgesproken tijd geleverd, goed product

Tevreden

Hele goede service, mooi product

Snelle levering en heel mooi product Erg blij mee!

goede kwaliteit en snel bezorgd

Ik had al jaren zo'n gedenkhart maar helaas viel dat in huis en was gebroken. Gelukkig vond ik op internet de " urnwebshop" en bestelde meteen een nieuw hart. Tot mijn blijdschap was dat nog mooier dat het exemplaar dat ik had. Snelle levering en ik heb meteen een mail gestuurd dat ik het ontvangen had en er heel blij mee ben. In een woord TOP!!!!!

Super service

Vorig jaar overleed mijn schoonvader na een kort ziektebed, en helaas overkwam mijn schoonmoeder hetzelfde afgelopen 3 maart. Bij mijn schoonvader hadden we zo een prachtige buddha urn en mijn schoonmoeder wilde graag de zelfde. Want haar 2 zoons hadden bedacht om ze dan in beide samen te voegen zodat ze bij elkaar zijn en de zoons ze allebei in huis hadden. Ik had gevraagd of ik dan een extra afsluit dop kon krijgen. De urn kwam binnen en met 2 afsluit doppen helemaal super !!! Wat een super service!!

Prima geregeld

Ziet er mooi uit bedankt ik kijk voor nog iets kleins ik denk aan een vlinder of zo

Mooi en snelle levering

Waren heel content met het aandenken,het was heel mooi en een snelle levering,zou het aan iedereen aanbevelen

Boven mijn verwachting

Ik heb 2 bronzen musjes besteld. Mijn 92-jarige is onlangs overleden en op de haar grafmonument hebben wij 2 musjes laten plaatsen door een steenhouwer. Ik had een onbeschrijfelijke behoefte om ook naast haar foto die ik op de kast heb staan soortgelijke musjes neer te zetten en dat is voor 100% gelukt via de urnwebshop. Twee prachtige musjes tegen een billijke prijs, snelle levering, verpakt in gerecycled materiaal....echt geweldig!!!

Zeer fijne ervaring

Als je je huisdier verliest wil je graag alles zo snel mogelijk hebben tegen dat de crematie voorbij is .....bij deze mensen mag je duidelijk zeggen dat ze je heel goed helpen en alles heel snel thuis hebt . Dankjewel Andrew voor de goede zorgen en de zeer mooie urn en ashanger is was enorm verbaasd zo mooi en kwalitatief.....chapeau ..... woensdagochtend besteld en donderdagochtend had ik alles in huis

Super mooie urn voor mijn stafford die ik dinsdag mag ophalen, mijn meisje verdiend zo een mooie urn ben er super blij mee, als ze straks weer thuis kan ik er weer een aai over der bol geven , dank jullie wel

Mooi product en is goed en heel aangekomen.

Prachtige urn die je ook zo in je interieur kan zetten. Mooi en uniek product en als je niet weet dat het een urn is denken mensen alleen maar dat het een mooie bol is. Ik ben zeer tevreden.

Zeer tevreden over de levering en het mooie product!

Voor de tweede keer besteld en weer opnieuwe tevreden. Het bestelde product is mooi en precies mijn smaak.

Super tevreden zeker een aanrader.

Wij konden op internet niet de juiste keuze maken. We hebben even gebeld om te vragen of we lang mochten komen om de lantaarns in het echt te zien. Dat was geen probleem en we zijn er vandaag langs geweest. Super geholpen niets was te veel gevraagd. Deze service zie je niet veel meer, maar bij dit bedrijf wel. Wij zijn erg naar tevredenheid geholpen.

Prachtig

Mooi en prachtig gedenkbeeld. Veel keuze met elk een verhaal. Snelle levering en goed ingepakt.

Goede en snelle levering

goede en snelle levering.

Geweldige website en service

Het sieraad wat ik heb bestelt is keurig netjes afgeleverd. Ik ben er zeer tevreden mee . Ik vind de website heel uitgebreid met een zeer ruime keuze en ook goed van prijs/kwaliteit.

Fijne communicatie : aandachtpunt vorm verzending

Nadat we een hangertje met graveren hadden besteld, werden we dezelfde avond nog benaderd via mail om uit te leggen dat graveren op dit hangertje helaas niet mogelijk was. Onze keuze bleef toch bij dit hangertje. Men heeft direct de graveer kosten weer teruggeboekt. Een hele fijne communicatie, men denkt goed mee over de opties. Hangertje snel geleverd. Aandachtspuntje: we begrijpen dat men graag verzendverpakkingen wil hergebruiken, maar kijk dan even naar de grote van het sieraad en verzenddoos. We ontvingen het hangertje in een grote verpakkingsdoos van koeken....

Snelle levering van een mooie urn

Sneller geleverd dan oorspronkelijk aangegeven op de website. Mooie urn (voor zover een urn mooi kan zijn natuurlijk)

het is echt zo mooi als op de site

Ik zou het anderen aanbevelen

makkelijke site , na bestelling snelle afhandeling en verzending

Het is een gemakkelijke site met [in mijn geval]duidelijke omschrijving van grootte in cm van de urn EN gewicht van het overleden beestje waar de urn voor besteld is. Na bestellensnelle afhandeling en verzending binnen een paar dagen. Prima dus, dankhiervoor.

Ruime betaalbare keuze

Product wat ik heb besteld is precies zoals is aangegeven. Ik ben er dan ook heel blij mee. Mooie en makkelijke site.

Een prettige klantgerichte ervaring.

Na veel zoeken, een asurn voor mijn liefde gevonden op deze site. Heel veel keus en geen doorsnee assortiment. Bereikbaarheid was prettig en klantgericht, wat zeker in zo'n webshop als deze belangrijk is. De verzending werd keurig en "goed" ingepakt. Bedankt !

geweldig

net zoals vorige keer nu ook weer geweldig verzorgd

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.