ik zou jullie shop aan iedereen voorstellen

Beste Ik heb mijn artikel heel goed ontvangen Het staat mooi op mijn kast. Het is een mooi stuk Om mijn vriend te herdenken. Bedankt

Ben heel tevreden met geleverde artikelen

Alles goed geregeld , en goed verpakt aan mij gestuurd , afspraken nagekomen . Ben heel tevreden .

Goede service mooi product

Mooi product snelle en nette levering

Goede levering, mooi product

Levering was goed en duidelijk. Product (ashanger) was mooi alleen wat kleiner dan verwacht. Foto van de ashanger (zilveren levensboom) dacht ik dat deze meer mat zilver zou zijn, is alleen wel glimmend zilver. Ook de ketting is korter dan in gedachte. Beide een ander verwachtingspatroon maar niet lelijk.

Goede service en er wordt zorgvuldig met het pakket gedaan. De urn is ook precies zoals op de foto van de site

Mooi product

Prachtige as-hangers met ketting besteld. Ketting ook lang genoeg. Geleverd binnen de gestelde termijn.

Gewéldig

De urn is goed en op tijd afgeleverd bij mijn binnen vijf werkdagen zeer te vrede mee en erg mooi voor die prijs.

Leveren voor een goede prijs en geven daarnaast een uitstekende service. Zeker bij dit soort artikelen is het fijn als er goed en direct gecommuniceerd word. Zeer blij met de kwaliteit.

Urne net zo mooi als op de website , al na 2 werkdagen geleverd en heel zorgvuldig verpakt zodat het geen enkele beschadiging oploopt .

snelle levering en goed ontvangen.

Via de website de urn besteld, dit was zo geregeld. Ook snelle levering van de urn, deze in goede staat ontvangen. Ik had alleen liever van te voren even een mailtje gekregen van moment van levering. gelukkig was er iemand thuis, ik zou het niet fijn gevonden hebben als dit bij de buren zou worden afgeleverd.

Prachtige kattenurn

Ik heb een prachtige kattenurn voor mijn ouders gekocht. Als je het niet weet dat het een urn is, zou je denken dat het een grappig ondeugend, maar lief katten-engel beeldje is. Dit beeldje is zoals de kat van mijn ouders was, "ondeugend en lief". Fijn dat er benodigdheden bij zitten om de urn te vullen. Bedankt voor deze prachtige urn.

goede service slechte levering

bestelling ging goed veel keus telefonisch contact gehad over de tekst en kleuren goed advies en netjes geregeld. maar levering vind ik raar ik vroeg wanneer de urn geleverd zou worden waarschijnlijk eind van de week oke we hebben geen mail ontvangen over leverdatum of een track en trace code of zoiets vrijdagmiddag kom ik thuis uit me werk staat er een doos voor de deur en wat zat daar in de urn. Zoiets zet je toch niet voor de deur dit vind ik echt niet kunnen meld het als het geleverd word ze hadden hem eventueel bij de buren kunnen afleveren maar overleg met zoiets vind het echt respectloos van Vliet

Heel mooi

Urn kwam snel en goed ingepakt binnen. Echt super mooie urn ben er heel erg content mee. Ze staat heel mooi in me vritrine en mama zou er ook blij mee zijn als ze deze kon zien.

M'n bestelling was keurig en goed verpakt. En was vrij snel in huis.

Voor de tweede keer besteld. Top!

Ook zijn jullie zeer milieu bewust bezig dat staat mij enorm aan.

Snel ontvangen

Na 7 jaar zoeken eindelijk gevonden Nu hebben we het in groot en klein

Heel correcte communicatie, prachtig afgewerkte urne en supersnelle levering

Héél tevreden

Fantastisch!

Dankzij jullie een mooie en dierbare herinnering aan onze Luna. Urn was nog mooier dan ik in gedachten had, prachtig bedrukt en heeft een mooi plekje gekregen in huis. Meer dan tevreden en kan iedereen aanraden om hier te bestellen. Hoop dat het voorlopig niet nodig is, maar zou het zo weer doen!

Ik had officieel een witte zwaan besteld, echter was deze niet meer leverbaar. De volgende dag kreeg ik dit meteen telefonisch te horen. Er werd direct een ander exemplaar aangeboden waarvan er nog maar 1 was. Op mijn verzoek hadden ze een voorbeeld per mail verstuurd, zodat ik er toch nog even goed naar kon kijken. Heb deze ook per direct besteld. Het werd ook snel bezorgd. Ben zeer tevreden over de snelle actie die is genomen

Besteld en 2 dagen later in huis, pico bello

Genoeg complimenten.......

Mooie urn, snelle levering en prima service.

De urn kwam snel en heel goed beschermd. Het is een heel mooi product, het komt overeen met de foto's en we zijn er erg blij mee. Ik raad deze webshop absoluut aan.

Topservice

Mooi binnen de verwachte tijd ontbangen. De urne is zoals verwacht, mooi en eenvoudig net als men kerstengel Musty was. De meeste mensen krijgen cadeautjes met kerstdag ochtend, ik kreeg het grootste verdriet, mijn hondje musty is in mijn armen overleden. Mijn 3 schatten in 1 jaar. In het crematorium konden ze me niet helpen aan de juiste urn die bij mijn andere 2 schatten paste jullie konden dit wel, topservice! Bedankt.

Prachtig product

Geweldig verpakt en optijd geleverd

Goed en snel

Heel goede service En snelle service

Snel respectvol erg tevreden

Ik ben zeer tevreden ze ben mij goed geholpen en de urn is echt hartstikke mooi bedankt!

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.