Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering. Mooie ruime urn

Eerder binnen dan afgesproken. Heel erg blij mee en nog beter dan verwacht. Het beeldje brengt gelijk rust en de stukjes vallen op hun plekje.

Super gedaan

Vlotte verzendin heel goed verpakt.

Nog mooier dan op de site

Ik heb een gouden as hanger gekocht. Deze kon ik komen halen en kreeg een vul setje mee. Uitleg was duidelijk nu draag ik trots de as hanger met as van mijn moeder

Mijn pakket werd beschadigd aangeleverd. De inhoud was nog in goede staat. Maar gezien het hoge bedrag aan bezorgkosten was ik hierdoor zeer teleurgesteld. Mijn klacht bij urnwebshop werd meteen opgepakt en snel afgehandeld. Mijn compliment hiervoor

Gewoon perfect

Reuze keuze aan urntjes en eventuele extra wensen gewoon super. Ben zeer te vreden.

Snel, heel mooi, met zorg ingepakt en bezorgt, voor mij heel bijzonder.

Een licht puntje in moeilijke tijden, ben er heel erg blij mee naar het uitgezocht te hebben had ik het snel in huis zodat ik het een mooi plekje kan geven. Een hele tevreden klant.

Prima mooi product. Snelle levering.

Zie bovenstaande.

Heel snel geleverd

Heel fijn dat het sieraad er zo snel was. Goede beschrijving erbij.

Ik had een mooi asbeeldje gezien, levertijd 1 week. Toen ik belde konden ze het in 3 dagen leveren. En dat was ook zo. Mooie collectie, heel divers. Een aanrader

Snel, goed verpakt heel mooi

Het pakket is snel geleverd het zat goed verpakt ook nog met een mooie bewaarzak erbij voor de urn. De urn zelf was nog mooier dan ik had kunnen bedenken. Dankjewel voor de goede service.

`prima

PRIMA

Had 2 XS asbuisjes besteld. Heb zelf er een mooie lijst mee kunnen maken

De mini urntjes zijn helemaal volgens verwachting mooi thuis gezorgd

Het viel niet mee om de site goed te bekijken. Liet vaak niet de volledige collectie zien. Toen dit uiteindelijk lukte, was er genoeg keuze. Ik zou wel duidelijker aangeven dat het van aardewerk of van glas is. Jammer dat er geen bijbehorende kit bij zit. Ik had voor meer dan 400 euro gekocht, dus dat zou wel een mooie geste zijn geweest.

Gemakkelijk en correct en super eenvoudig te bestellen.

Snelle en Precies de afgesproken bestelling geleverd.

Goed service heb er twee maal ,ik ben een tevreden klant, besteld

Goed service heb er twee maal besteld,ik ben een tevreden klant,

Fijne website met snelle reactie, na met een vraagje te hebben gemaild

De gouden roos is precies zoals op de foto. Zat verpakt in een héle mooie chique doos. Ontzettend blij mee! Kan dit bedrijf iedereen aanraden!

eenvoudig en makkelijk

makkelijk te vinden via de zoekmachine, duidelijke website, mooie foto's. wel prijzig dus over een bestelling denk je wel goed na. levering op tijd, idd in een doos met oude kranten. Ik heb een graflantaarn besteld, prachtig, maar de onderkant heeft wel scherpe randen, ik ben bang dat dit krassen geeft op het graf. jammer dat er geen rubberen randen onder zitten of bijgeleverd worden.

Mooi product

Mooie urn en snelle levering

heel goed

goede levering en een mooie urn

Geweldig!!!!!

Snelle levering, mooi verpakt en erg mooi product.

Mooie Urn

goede en overzichtelijke webshop.Snelle levering en alles netjes verpakt.Het geen wat je besteld is mooi en netjes afgewerkt.Ben er heel blij mee.

uitstekend

Mooi kleine urn voor kat

Echt heel mooi

Wat een mooi sieraad draag mn moeder met plezier mee. Ook de reacties van andere waren positief Ik heb er wel een dunner ringetje om gedaan want bij de originele blijft ie stroppen en ben ik bang dat de hanger afbreekt

Wat een ontzettend mooie fotolijst

Dit is echt precies wat ik zocht en in het echt is het helemaal mooi. Het duurde wel even voordat ik hem binnen had, maar ik vind dit toch een van de mooiste dingen die ik heb kunnen ophangen voor mijn vader. Nergens kon ik zoiets als dit vinden. Erg mooi!

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.