Urnwebshop.nl heeft mooie produkten en ze bieden hele goede service. Reageren ook snel per mail.

Heel mooi

Bestellen was makkelijk. Mooie gravure op mijn urn (eerst netjes een voorbeeld ontvangen) en de ketting is ook van mooie kwaliteit. Levertijd was ook prima, erg tevreden mee!

snel en goed geleverd

Geweldig bedrijf

Zeer snel geleverd Ik heb een graflantaarn en jaarkaars besteld het is van zeer goede kwaliteit. Precies zoals omschreven wij zijn er heel blij mee. Echt de moeite waard om hier je producten te bestellen. Echt TOP!!!

Fantastisch snelle service

In deze trieste tijd is het fijn als er dingen voor je geregeld worden en dat gebeurt super

Ruime keus en zeer goede service en werken zeer discreet.

Hebben in april een aantal producten bestelt en nu in september weer! Zijn zeer tevreden over de producten keuze en het brede assortiment daarom na een aantal maanden nog een bestelling geplaatst en alles weer snel geleverd en goed verpakt.

Waar voor me geld !!! Top website!

Urn besteld en wat was die mooi nog mooier dan op de foto

Het is snel geleverd

Het product is snel en netjes geleverd.

Uitgebreide keuze en prima levering!

5 sterren waard!

Contact goed en snel, snelle levering

Naar aanleiding van een vraag over de bestelling was het contact met het bedrijf snel, goed en duidelijk. De levering ging uiteindelijk sneller dan verwacht, altijd prettig natuurlijk. Ik was natuurlijk benieuwd of het goed aan zou komen, maar de urn zat heel goed verpakt.

De mini urn is wat ik ervan had verwacht

De urn heb ik in goede orde mogen ontvangen. De urn is mooi afgewerkt en het graniet is mooi zwart. Echter wat mij bevreemde is dat bij de bestelling expliciet wordt vermeld dat de urn met een koerier wordt bezorgd en derhalve ook de bezorgkosten hoger zijn dan de reguliere tarieven. Maar nu heb werd de urn gewoon via de reguliere pakketbezorger thuisbezorgd. Dus dat is niet helemaal wat er is afgesproken, en heb ik denk ik wel teveel bezorgkosten moeten betalen.

Precies volgens mijn verwachting

De waterdichte LED kaars ziet er zo uit als ik verwachte en "brandt" als een echte kaars, de verzending en aflevering is prima verlopen. De levensduur van de batterijen kan ik nog niet beoordelen daar het gebruik pas gestart is

Prachtige dieren urnen.

Mooie foto s van de dieren urnen alle informatie erover keurig erbij zeer nette site van jullie!

Geweldige service

Keurig te woord gestaan . En zeer behupzaam

Heel mooi

Ben heel blij hoe het geworden is

Mooi bedrijf

Ruime site met veel aanbod, koop er regelmatig .

Snel, vertrouwd en heel veel keuze!

Een overzichtelijke duidelijke site met heel veel keuze. Wij waren op zoek naar een urn van blinkend messing, nergens te verkrijgen! Gelukkig zijn wij gestuit op de site van de urnenwebshop waar we de keuze hadden uit vele modellen. Wij zijn heel erg blij met onze aankoop en onze geliefde heeft nu een prominente plek in een zeer chique urn

Prachtige koker

Mooie koker voor onze hond met zijn favoriete afbeelding , het bos

Super goede service

Mijn eerste bronzen mini urntje was helaas beschadigd. Kosteloos zeer snel een nieuwe gekregen met een retour bon om de beschadigde urn terug te sturen. Super blij met het urntje, echt heel mooi,

Na 14 werkdagen nog altijd geen levering ontvangen

Besteld op 18 augustus. Op 19 augustus een verzendbevestiging ontvangen, maar op 7 september nog steeds geen levering ontvangen.

Ik ben gewoon heel goed geholpen!

Bestelling was snel klaar voor ophalen, verdere wensen prima opgelost.

Perfekt

Zeer snelle levering en prachtig produkt.

Ruime keuze, goede kwaliteit en snelle levering.

Eindelijk gevonden vat ik zocht. Hetgeen ze niet bij de uitvaartorganisatie beschikbaar hadden. Vervolgen stond er een kerving van 5 werkdagen echter was het de volgende dag al binnen. Top service.

mooie spulleen en een goede service

ik had 2witte led kaarsen gekocht..na 3 maanden ging eentje stuk..nu hebben we 2 oranje besteld..bij de opmerking had ik het defecte kaarsje vermeld..we hebben daarop gewoon een nieuwe gekrwgen bij onze nieuwe bestelling. Dat noem ik nog eens service

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.