Grote verpakking dure verzendkosten voor een brievenbus pakketje

De hanger is mooi. De ketting is voor mij net iets te kort.

Snel geleverd, mooi product

Sneller geleverd dan op de site stond en contact was goed. Hier kun je met een gerust hart iets kopen.

Product was geheel naar wens. Ook snel geleverd! Alvast bedankt! We vonden het enkel wat vreemd dat we het pakje naast onze struiken terugvonden toen we ‘s nachts thuiskwamen ( kon door eender wie meegenomen worden… )

Een mooie vlinder urn

Het is snel geleverd en het een mooi sieraad in mijn huis ondanks de trieste situatie

Keurig geregeld alles.

Aankoop is exact gegaan zoals beschreven op jullie website. Transport en aflevering klopten zoals afgesproken. Top.

fijn geholpen met de vragen en snel en correct geleverd. Bedankt

Voor het eerst iets besteld. Goede informatie, fijn geholpen en snel en perfect geleverd. Super!

Erg tevreden.

Zeer tevreden over m'n asbedel.ook over de bezorging.hartelijk dank.

Een snelle levering.

Snelle levering en alles goed ingepakt.

Heel mooi,veel keuzes

Snelle levering,binnen 5dagen. Heel erg mooi en bijzondere urns aan keuzes.

Uitstekende service

Hele mooie urn mogen ontvangen, netjes verpakt. Binnen de verwerkingstijd van 7 werkdagen ontvangen. Super tevreden met deze webshop.

dik tevreden super

goed materiaal

Uitstekende service

Volledige informatie op de website, prima track and trace service en tijdige, goed verpakte aflevering.

Snelle levering en duidelijke beschrijvingen

Veel keuze en goede omschrijving van het artikel Handig om te weten hoe groot iets is ;) Was goed verpakt en verzonden

Het hele plaatje compleet.

Snelle levering. Keurig verpakt. Prachtige Urn. Top!

Super goede serves

Hij geeft goede serves en dat is heel belangrijk . En snelle serves zou hem aan iedereen aanbevelen .

Een prachtig gedenkteken mooier als op de website te zien.. alleen als tip bij het verpakken beter een doos gebruiken waar niets op staat..kreeg het nu in een witte doos die extra verpakt was in een "Duyvis" doos helaas is dit niet echt waar een fuif is.. dus dat was jammer..verder prima service en snel!

Makkelijk te bestellen Snelle levering Heel te vreden

Zeer tevreden met de aankoop zeer goed verpakt uitstekende service

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Kleinere gedenkhanger dan verwacht

Aan de hand van het plaatjes shoppen vind ik persoonlijk minder zou fijner zijn als er een product video bijzit. Ik had de gedenkhanger groter verwacht. Maar hij was echt maar enkele centimeters groot. Al met al wel een hele mooie hanger echt sterling zilver en zeer detailrijk. Alleen jammer van het formaat. De levering was enorm snel en het hangertje was goed verpakt. Tevens zat er een beschrijving bij van hoe zelf te vullen van de gedenkhanger. En een rode fluwelen buideltje om de hanger in te bewaren.

Product is precies zoals is weergegeven

Mooi afgewerkte urn en heel goed ingepakt en afgeleverd. Kortom perfect geregeld.

snelle reactie na mijn telefoontje en snelle en keurige levering

zeer positief

Helemaal Top!

Binnen twee dagen werd de urn, gegraveerd en al bij ons thuis bezorgd. Een top service! Heel erg fijn.

Het product was in orde maar het werd zomaar door de bezorger voor de deur geplaatst.

Het bedrijf is zo goed als de partners waar het mee samen werkt. Het product kan nog zo mooi of goed zijn maar als het zomaar onbeheerd door de ingehuurde bezorgers voor de deur wordt geplaatst dan kan het voor jou zo emotioneel waardevolle stuk wat je voor je overleden dierbare hebt besteld zomaar wegegenomen worden. Dat is iets wat in deze branche een onoverkomelijke misser is en voor mij reden om niet weer te kopen via deze site.

Een super snelle levering, goed ingepakt, jammer alleen dat de bestaande waxinelichtjes net niet passen.

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.